Arkadaşlar corelde hazırladığım bi broşür var baskıya girecek 5000 adet.. ilk resmi işim biraz korkuyorum

renkler konusunda... corelin pantone scalasından kullandım renkleri.. dosyayı jpg cmyk kaydedince pek farklı görünmüyo ama tif cmyk kaydedince renkler uçuyo

inş baskıdan sonra uçuk renklerle karşılaşmam.. bu konu hakkında biraz bişeyler anlatabilirseniz memnun olurum... mavi renk yeşil görünyor pc de

.. ama tif dosyayı corelde açınca normal renkler görünüyo sanırım bi sorun yoktur..
bi diğer konu 3 kırımlı yani 4 dilimli bu broşur.. acaba kırımları standartmıdır yoksa benim istediğim şekilde kırım yapılabilir mi? benim istediğim şekil 1 ve 3 numaralı kırım yönleri aynı 2 numaralı kırım ise ters tarafa olmalı.. bu yapılabiliyor mu yoksa standart bi kırım tarzı mı vardır?
renk konusunda ciddi bi yardıma ihtiyacım var.. işi batırmak istemiyorum ne kadar acil olursa okadar memnun olurum.. diyebilirsiniz google da arayabilirsin diye ama googled on yüz bi milyon bişi yazıyo anlamadım ve o yüzden direk sormayı tercih ettim...
inşallah yardımcı olursunuz