Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarCorel Draw (Moderatörler: sezgi-sirin, BlueDream)Logoyu son kullanılır hale getirmek
Sayfa: [1]
Logoyu son kullanılır hale getirmek
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 24 Eylül 2007, 13:22:27 »
arkadaşlar selam , corel 12 de logo yapıyorum , yaptım çizdim tasarladım bitti , ancak bilmediğim için A4 üzerinde çalıştım ve bunu jpeg e çekerken export yaptığım için logo A4 içinde yer aldı ,
bu logoyu nasıl bir işlemden geçireyimde adam gibi normal boyutlarda kullanabileyim logoyu , biri bana anlatsa hayat bayram olsa
« YANITLA #1 : 25 Eylül 2007, 22:21:26 »
logoyu hangi boyutta ve hangi renk formatında kullanacaksın ona göre bilgi verebilirm sanırım
« YANITLA #2 : 17 Ekim 2007, 19:18:58 »
  • tekrose
  • Süper Üye
  • Nereden: UÇURUMUN KENARI

• Konuları:190

•  
hayatını bayram etmek için sana yardımcı olabilirim fakat tam olarak sorun ne eksportladıktan sonra boyut aynı kalır neyi değiştirmek istiyon pek anlamadım

dün canım olan yarın düşmanım olmaz benim,yaşananların hatrı hep saklı kalır,hatırları hep sorulur selamları hep alınır,sildiklerim vardır birde,onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır,adları anılmaz hatırları sorulmaz,sadece beddualarımdır,vicdanla beraber ben şeref ararım sevdiklerimde, her zaman doğru değildir elbet seçimlerim,zaman gelir şerefsizleride severim
« YANITLA #3 : 17 Ekim 2007, 20:38:07 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:557

•  
logoyu hangi boyutta ve hangi renk formatında kullanacaksın ona göre bilgi verebilirm sanırım

Arkadaşa katılıyom.İstediğin boyut ne? Sonuçta A4 de yapsan sayfa boyutlarını ayarlayıp,logonu düzenleme şansın var.Expot yaparken ki ayarlara da dikkat et  Göz kırpan Ama sorun şu istediğin boyutlar ne? Ne için yapıyosun bu logoyu ki A4'ten büyük olacak  Ney

TOHUM EK VERMEZSE TOPRAK UTANSIN!

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #4 : 17 Ekim 2007, 21:48:48 »
yaa corel x3 de istersen a4 de yap corel otomatik olarak kenar boşluklarını hesaplayıp sadece logoyu kaydedebiliyor. (kenar boşlukları olmadan ) sen kullanacağın yere göre baskıdamı web demi ona göre kaydet( bu bilginin geniş içeriğini fireworks de ilk derste görürsün)

..................................................
            Kıpkızıl bir güneşin önünde
             Mavi bir yelkendir hayat.
      Alır götürür seni bilinmeyen derinliklere
           Sevda mavidir, mavi ise umut,
              Yüreğini hep mavi tut.
..................................................
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarCorel Draw (Moderatörler: sezgi-sirin, BlueDream)Logoyu son kullanılır hale getirmek
Bölüm atla: