Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarCorel Draw (Moderatörler: sezgi-sirin, BlueDream)logoyu büyütünce kenar çizgiler inceliyor!!!
Sayfa: [1]
logoyu büyütünce kenar çizgiler inceliyor!!!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 09 Ocak 2008, 22:20:12 »
  • Sercinyo
  • Aktif Üye
  • işine bak..
  • Nereden: Samsun

• Konuları:15

•  
ELİMDE BİR LOGO VAR BEN BUNUN ÇEKEREK BÜYÜTTÜĞÜM ZAMAN STROKE Sİ İNCELİYOR ÇOK KÜÇÜLTÜNCEDE KALINLAŞIYOR BUNUN OLMAMASI İÇİN NE YAPABİLİRİM? YANİ LOGOYU BÜYÜTSEMDE KÜÇÜLTSEMDE STROKENİN NORMAL HALİNİ KORUMASINI İSTİYORUM BİLEN VARSA YARDIM ETSİNN
« YANITLA #1 : 09 Ocak 2008, 23:52:41 »
outline penceresindeki scale with image i tıklayacaksın

..................................................
            Kıpkızıl bir güneşin önünde
             Mavi bir yelkendir hayat.
      Alır götürür seni bilinmeyen derinliklere
           Sevda mavidir, mavi ise umut,
              Yüreğini hep mavi tut.
« YANITLA #2 : 10 Ocak 2008, 12:16:48 »
  • Sercinyo
  • Aktif Üye
  • işine bak..
  • Nereden: Samsun

• Konuları:15

•  
teşekkürler ama amblemi seçili hale getiriyorum outline de x işareti var çarpı yani aktif değil birde elimdeki normal bir şekil değil bildiğimiz amblem türünden
« YANITLA #3 : 10 Ocak 2008, 12:43:19 »
vektör olduğunda outline aktif olur elindeki amnlem demekki bitmap istersen onu trace de n vektör haline getir

Kıpkızıl bir güneşin önünde
             Mavi bir yelkendir hayat.
      Alır götürür seni bilinmeyen derinliklere
           Sevda mavidir, mavi ise umut,
              Yüreğini hep mavi tut.
« YANITLA #4 : 24 Ocak 2008, 13:48:33 »
arkadaşım logoyu istediğin boyuta getir daha sonra outline pendeki --widht-- seçeneği var ordan çizgini kalınlaştırıp inceltebilirsin logonun büyüklüğüne göre Gülümseme
« YANITLA #5 : 05 Haziran 2008, 15:44:06 »
nesneyi şeçtikten sonra           arrange -- convert outlıne to objet yaparsanız bu şekilde yararı olur
« YANITLA #6 : 10 Haziran 2008, 19:08:59 »
evet cizginin kalınlasmaması için convertlemen lasım corel draw da bunuda "nesneyi şeçtikten sonra arrange -- convert outlıne to objet yaparsanız bu şekilde yararı olur" seklinde veya ctrl+shift+q tus kombinasyonu ile yapabilirsin
« YANITLA #7 : 29 Ağustos 2008, 21:39:40 »
zaten logolarta outline kullanmak yanlıştır. mecbur kalırsanız convert outlıne to objet komutunu mutlaka kullanmalısınız.
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarCorel Draw (Moderatörler: sezgi-sirin, BlueDream)logoyu büyütünce kenar çizgiler inceliyor!!!
Bölüm atla: