Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarCorel Draw (Moderatörler: sezgi-sirin, BlueDream)Kartvizit boyutunda sorunum bulunmakta
Sayfa: [1]
Kartvizit boyutunda sorunum bulunmakta
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 08 Temmuz 2008, 11:15:01 »
Arkadaşlar merhaba.Ben corelde yeniyim.Kartvizit tasarlamak istiyorum.Birçok yerde kartvizitle ilgili açıklamalar yapılmış.Fakat şu konuya dair bir açıklama bulamadım.Yapılan çalışmaların ebatları 8.5 cm X 5 cm dir.Çalışmayı yaptıktan sonra bunu kaydetme işlemine gelince yaptığım çalışmalar ya çok büyük gözüküyor ya da taşmış oluyor.Bunun sebebi nedir aaba??
« YANITLA #1 : 09 Temmuz 2008, 03:17:37 »
  • Çağlar
  • Aktif Üye
  • Grafik Tasarımcı
  • Nereden: T.C

• Konuları:25

•  
hocam 8.5 - 5 bir kare çiz bu ölçülerde  bu karenn içinede 7.5 - 4 bir kare çiz çalışman 2. kareyi geçmesin.

ηє мυтℓυ тüякüм ∂ιуєηє.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
DERSLERİM;Photoshop,Corel Draw ve Diğerleri..
« YANITLA #2 : 09 Temmuz 2008, 07:42:52 »
Hocam teşekkür ettim.
« YANITLA #3 : 11 Temmuz 2008, 17:33:54 »
  • hkner
  • Aktif Üye
  • Nereden: istanbul

• Konuları:26

•  
oncelıkle sunu dıyeyım. ıllede 8,5x5 cm gıbı bır olcu yok. ama standart olarak 8,5x5 + 9x5,5 gıbı olculerde yapılandırılır. ama ıllada bu sekılde olacak dıye bır kayıt yok. bu olculer anladıgım kadarı ıle cuzdanın gozlerıne sıgsın dıye bır standart da koyulmus olabılır. ama ben 8,5x4 gıbı ınce uzun yada dık gıbı onlarca kart vızıt calıstım halada calısıyorum.. calısırken dıkkat etmen gereken konu sınır cızgılerıne ortalama 3 mm daha fazla yaklasma. eger tam kenarlar renklı veya resım varsa bunu aksıne sınır cızgılerını 3 mm tasırarak paylandırman lazımkı kesımden sonra beyaz fon kalmasın. kolay gele

« YANITLA #4 : 12 Temmuz 2008, 15:40:59 »
Bilgileriniz için teşekkür ederim...
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarCorel Draw (Moderatörler: sezgi-sirin, BlueDream)Kartvizit boyutunda sorunum bulunmakta
Bölüm atla: