Sayfa: [1]
ilginç davetiye tasarımı ve fikri
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 06 Haziran 2008, 10:17:02 »
  • sorix
  • Aktif Üye
  • Hayatım Ders Olmuş Bak ve İbret Al
  • Nereden: kayseri

• Konuları:27

•  
slm arkadaşlar bana ilginç davetiye tasarımları lazım ama öyle klasik bi şey olmaması lazım yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler (terzi kendi söküğünü dikemez diyolar doğru söze ne denir)  Kahkaha

Beni Seven Sever Sevmeyen Çeker Gider İnan Hiç Farketmez Benim Dünyam Her Türlü Döner !!!!
« YANITLA #1 : 06 Haziran 2008, 10:26:38 »
çok zor be sorix her tarafta klasik davetiye tasarımları almış başını gidiyor..ama bakmak istersen Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
www.moderngfx.com
bir bak istersen arama çubuğuna invitation yaz birkaç tane var fikir olsun..

..................................................
            Kıpkızıl bir güneşin önünde
             Mavi bir yelkendir hayat.
      Alır götürür seni bilinmeyen derinliklere
           Sevda mavidir, mavi ise umut,
              Yüreğini hep mavi tut.
..................................................
« YANITLA #2 : 06 Haziran 2008, 11:10:26 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:426

•  
Değerli ziyaretçimiz

burdada var ama foto bulamadım
Değerli ziyaretçimiz
Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #3 : 06 Haziran 2008, 12:10:12 »
  • sorix
  • Aktif Üye

•  
yok arkadaşlar bunlar çok basit şeyler benim demek istediğim farklı bi şey olcak misal sinema bileti gibi yapılmış bir davetiye görmüştüm eski saman yaprak gazete şeklinde basılmış davetiye görmüştüm yani bu tarz enteresan bi şey olması gerekli bunlar davetiyemi 173,5x108 ölçüyü ver içine bi kalp at bumudur yani

Beni Seven Sever Sevmeyen Çeker Gider İnan Hiç Farketmez Benim Dünyam Her Türlü Döner !!!!
« YANITLA #4 : 06 Haziran 2008, 12:19:52 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:973

•  
Sorix merhaba. senin o dediğin davetiyler ile. hazır basılan. işte sinema bileti davetiyeleri arasında fiyat dağlar kadar fark var. SEn farklı bir şey yapsan bile karşı taraf veya bu paraları öedeyecek kişi kabul edecekmi? Farklı davetiye yapmak istiyorsan. Lokallakli gofreli yaldızlı bir davetiye yap bakalım  Sırıtan Sırıtan  tasarımı normal bile yapsan bunları kullandınmı iş uçar ucar Gülümseme birde bir kaç matbaaya git. ben davetiye bastırcam size. sizin elinizde örnek varsa onlardan esinlenmek istiyorum dersen sana verirler . Çok güzel değişik formatlarda yaparsın. Ama artık o dediğin kalıplı ucuz işler cıktığndan beri herkes onu kullanıyor. Çünkü kreaktif farklı bir şey yapınca  özel bir şey olunca. O çoklu basılan tornadan cıkan davetiyelerle fiyatı aynı olmuyor . ondan dolayı biraz kendini sıkıcan iyi calışmalar

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #5 : 10 Haziran 2008, 11:14:46 »
SELAM, BEN PROFESYONEL OLARAK DAVETİYE TASARIMLARI YAPIYORUM, VE TÜRKİYENİN ÖNDE GELEN DAVETİYE FİRMALARINDAN "POLEN" DE TASARIM SORUMLUSUYUM.
NASIL BİŞEY İSTEDİĞİNİ ANLAT. ÇİZELİM. 
SAYGILAR.
« YANITLA #6 : 10 Haziran 2008, 11:26:10 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:11

•  
bibeta ASİ ile benim için örnek bir adet çizermisin? Diğer arkadaşlarada esin kaynağı olması açısından. İsim Mustafa Coşkun ve Tuba Büyüküstün olursa güzel olur. Gerçekten sakın dalga olarak algılama. Forumun Diziler bölümünde ASİ kısmına bakarsan ciddi olduğumu. Anlarsın kolay gelsin. Karizmatik

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #7 : 10 Haziran 2008, 13:02:43 »
« YANITLA #8 : 10 Haziran 2008, 13:48:52 »
Umarım beğenmişsindir.!
« YANITLA #9 : 11 Haziran 2008, 13:11:03 »
  • sorix
  • Aktif Üye

•  
SELAM, BEN PROFESYONEL OLARAK DAVETİYE TASARIMLARI YAPIYORUM, VE TÜRKİYENİN ÖNDE GELEN DAVETİYE FİRMALARINDAN "POLEN" DE TASARIM SORUMLUSUYUM.
NASIL BİŞEY İSTEDİĞİNİ ANLAT. ÇİZELİM. 
SAYGILAR.

slm polenin yeni katalogunuda inceledim ama istediğim tarz bi şey bulamadım tamda şu olsun diyebilceğim bi şey yok ama herkezde olan davetiyerin dışında bi davetiye tarzı olması lazım yani bi arkadaşıma yapmıştık daha önce sinema bileti şeklindeydi güzel olmuştu bu tarz enteresan bi şey olması lazım iltibata geçersen sevinirim

« YANITLA #10 : 11 Haziran 2008, 14:37:32 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:11

•  
Cem teşekkürler sade ama güzel olmuş eline sağlık. Mustafa Coşkun & Tuğba Büyüküstün davetiye çalışman için.

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #11 : 12 Haziran 2008, 16:06:28 »
SELAM TEKRAR.
Yapmak istediğin tasarımı anlıyorum, fakat senin için şuan yapabileceğim bu.
Tasarım konusunda hazırda 3000 in üzerinde eskiz ve prova var. Tabi bunları paylaşmam sözkonusu değil.
Bizler katalog çıkartırken yapacağımız tasarımların kararını bir önceki senenin tasarım istatistiklerine göre veriyoruz. Tabi bu tasarımlar herkezin hoşuna gidecek diye bir şey yok. Fakat en kötü tasarımımız yılda 650.000 satıyor. Bunu dikkate alırsak işimizin hakkını veriyoruz demektir. 
Senin için bir fırsat bulursam yine bişiler karalamaya çalışırım.
Saygılar.
Sayfa: [1]
Bölüm atla: