Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarCorel Draw (Moderatörler: sezgi-sirin, BlueDream)herhengi bi resimi çizime dönüştürmek
Sayfa: [1]
herhengi bi resimi çizime dönüştürmek
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 09 Ekim 2007, 12:43:07 »
  • sorix
  • Aktif Üye
  • Hayatım Ders Olmuş Bak ve İbret Al
  • Nereden: kayseri

• Konuları:27

•  
arkadaşlar corell 11 de çalışıyorum bazen bi logo geliyor bunu çizime dönüştürmem gerekiyor bunu nasıl yapabilirim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

(corelde resimi normalde çizime dönüştürme var fakat kırık kırık alıyor daha net almamın bi yolunu bilen vamı)

Beni Seven Sever Sevmeyen Çeker Gider İnan Hiç Farketmez Benim Dünyam Her Türlü Döner !!!!
« YANITLA #1 : 09 Ekim 2007, 14:37:51 »
  • Armand
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: ANKARA

• Konuları:23

•  
eğer logo resim formatında ise dönüştürülemiyor..ama gruplanmış olabilir ungrup yapman gerekir.-ya da üzeine tıklayıp kntrl+q
yaparsan bir çözüm olabilir....o da olmazsa baştan çizmen gerekiyor.

Bildiği Programlar . Corel Draw - Photoshop - 3d Studio Max - Flash - Dream Weaver ve Bir Macintoch Kullanıcısı.
« YANITLA #2 : 10 Ekim 2007, 13:12:18 »
  • sorix
  • Aktif Üye
  • Hayatım Ders Olmuş Bak ve İbret Al
  • Nereden: kayseri

• Konuları:27

•  
yok armand benim sorunum resimi çizime dönüştürememek değil dönüştürüyorum fakat resmi scanner de yüksek çözünürlükte taradığımdan dolayı çizime dönüştür dediğimde köşeleri kırık kırık alıyor gerçi resim ne kadar düzgün olursa olsun yani demek istediğim resmi bozmadan net bi şekilde nasıl çizime dönüştürebilirim corel de olması şartda değil başka bi bildiğiniz program da olabilir

Beni Seven Sever Sevmeyen Çeker Gider İnan Hiç Farketmez Benim Dünyam Her Türlü Döner !!!!
« YANITLA #3 : 10 Ekim 2007, 13:17:09 »
Corelin kendi içinde Corel Trace diye bir programı var. Ordanda vektörele çevrilebiliyor resim ama çok ağırlaşıyor makinen.
Yeniden çizmekde istemiyorsan İllistratörü tercih edebilirsin.
« YANITLA #4 : 10 Ekim 2007, 13:25:01 »
  • Armand
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: ANKARA

• Konuları:23

•  
hmm.corel genelde bir çok bitmağ resmini bu şekilde gösterir ama çıktı aldığında kaymak gibi çıktı alırsın..görüntüye aldanmamak lazım...

Bildiği Programlar . Corel Draw - Photoshop - 3d Studio Max - Flash - Dream Weaver ve Bir Macintoch Kullanıcısı.
« YANITLA #5 : 11 Ekim 2007, 16:47:32 »
DOSTUM   pixsel tabanladır  bir nesneyi  corelde vektörel tabanlı olarak dönşütürüp ne lik elde etmek isterim dersen corel trace yi kulllan en iyisi  zaten trac  bunu içn tasarlanmıştır
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarCorel Draw (Moderatörler: sezgi-sirin, BlueDream)herhengi bi resimi çizime dönüştürmek
Bölüm atla: