Sayfa: [1]
Hazır Yaprak Test Şablonu
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 07 Şubat 2008, 00:35:31 »

Sevgili Abilerim,

Sitenize yeni üye oldum, ve gerçekten faydalı bilgiler veren bi site olduğunu gördüm..

Ben bi devlet okulunda ingilizce öğretmeniyim, ve bildiğiniz üzre bu yıldan itibaren sbs sınıvında ingilizce soru da olacak...

Milli Eğitim Bakanlığının soru örnekleri genelde resimli

Ben de kendi yaprak testlerimi hazırlamak için corel draw dan faydalanmak istiyorum..

Sizlerden ricam, bana hazır bi kaç tane yaprak testi şablonu yapabilir misiniz.. Bu konuda buradaki usta abilerimden yardım rica ediyorum...

Şimdiden çok ama çook teşekkür ederim ilgi ve alakanız için..

Selam ve Saygılarımla..

« YANITLA #1 : 07 Şubat 2008, 00:59:06 »
yaprak test nedir ? nasıl bir formatı vardır ? eminim burdaki çoğu arkadaş bunun ne olduğunu bile bilmiyordur bu yüzden sen resimli bir örneğini koyarsın bize gösterirsin.. bizde nasıl yapıldığını sana anlatırız...

..................................................
            Kıpkızıl bir güneşin önünde
             Mavi bir yelkendir hayat.
      Alır götürür seni bilinmeyen derinliklere
           Sevda mavidir, mavi ise umut,
              Yüreğini hep mavi tut.
..................................................
« YANITLA #2 : 07 Şubat 2008, 01:16:19 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • --->TÜRKİYE<---
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:582

•  
Bende öğretmenlikle ilgili bir bölümdeyim ama, corel draw hiç hazırlamadık yaprak test,daha doğrusu asetat kağıdına hazırlamıştık o da elimizle....
Elimde yaprak testle ilgili herhangi bir corel şablonu yok malesef,olsa verirdim. Ama herhangi bir örnek varsa MEB yeni yaprak testiyle ilgili corel drawda oluşturmanda yardımcı olabiliriz  Göz kırpan

TOHUM EK VERMEZSE TOPRAK UTANSIN!

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #3 : 07 Şubat 2008, 16:38:17 »

İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederimm..

elimde bi kaç tane örnek yaprak test var fakat siteye tam olarak nasıl yükleneceği hakkında bi fikrim yok.. Fakat size şöyle kısaca bi tarif etsem aslında çok basit..

Bir adet A4 kağıdı düşünün. Kagıt tam ortadan çizgi ile 2 ye ayrılmış. Sol sütünde 5, sağ sütünde 5 soru var. Mesela soru şu yandaki resimdeki adam ne yapıyor, aşağıda 4 tane şık. Sorunun yanında da bi tane çocuk mesela top oynuyor. Hepsi bu, yani benim istediğim bi A4 kağıdını 2 ye bölmek ve resimli sorular yazmak.. İnternetten clipartlar arıyorum bu aralar bayağı bi buldum, onları kullanacağım resim olarak..

İnşallah derdimi anlatabildim.. İlgi ve alakanız için şimdiden çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun..

Selam ve Saygılarımla

« YANITLA #4 : 07 Şubat 2008, 23:43:03 »

İlginiz için  çok teşekkür ederim.. inşallah yarayacak işime, yalnız küçük bi problem var, ya da ben yapamadım. Verdiğiniz şablonu güzelce açtım corel ile, Click here ile başlayan büyük kutulara yazı yazabildeğim halde cevap şıklarında geldiğimde etrafı kırmızı oluyor ve yazı yazamıyorum.. bu konuda bi yardımcı olabilir misiniz acaba?

« YANITLA #5 : 02 Nisan 2008, 18:48:34 »
bu  sitede  nasıl  test  çözüyoz Masum
Sayfa: [1]
Bölüm atla: