Sayfa: [1]
doku & renk transferi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 18 Ekim 2007, 15:59:46 »
arkadaşlar daha önce ben corelde kısa yol tuşlarıyla renk doku transferi yapıyordum örneğin  iki ayrı renkteki yazıları aynı hale getiriyordum ama 2 senedir bu işden ayrı kaldım ve bunun kısa yolunu hatırlayamıyorum bunu bilen bir arkadaş varsa yardım etsin işlerimi çok kolaylaştırıyorbu işlem Utandım
« YANITLA #1 : 18 Ekim 2007, 16:40:54 »
  • sorix
  • Bilgin Üye
  • Hayatım Ders Olmuş Bak ve İbret Al
  • Nereden: kayseri

• Konuları:26

•  
slm
bütün grupdaki işlerini çöz önce edit menüsünden find ant replace diye bi seçenek var onun alt menüsünden replace object diye bi seçenek var onu seç replace a coloru seç find yazan rengi hangi rengi misal mavi rengi seçiyosun altındaki replace with yazan rengide dönüştürmek istediğin rengi seçiyosun misal siyah onun altındaki menüde fills diye seçenek var bu iç rengini çevirmene yarar outlines yazanda dış çizgisinin rengini seçmene yarar ilk önce fills diyip finiş de sonra çıkan mesaja tamam de bu dediğim işlemleri tekrardan yap bu seferde outlines yazan seçeneği seçip aynı işlemleri yaparsan hem dış çizgilerini hemde iç çizgilerini maviden siyah renge çevirmiş olursun

Beni Seven Sever Sevmeyen Çeker Gider İnan Hiç Farketmez Benim Dünyam Her Türlü Döner !!!!
« YANITLA #2 : 18 Ekim 2007, 16:42:03 »
peki bunu kısa yol tuşıu olması gerekiyor onu biliyormusun klavyeden
« YANITLA #3 : 18 Ekim 2007, 16:44:21 »
  • sorix
  • Bilgin Üye

•  
tam demek istediğini anlamadım ama şöyle diyim sana şu olabilir senin istediğin ctrl + shift + a diye bi tuş kombinasyonu var bu üstde anlattığım şeyden farklı ondan da doku kopyalaması yapabilirsin

Beni Seven Sever Sevmeyen Çeker Gider İnan Hiç Farketmez Benim Dünyam Her Türlü Döner !!!!
« YANITLA #4 : 18 Ekim 2007, 16:49:37 »
sanırım bu ama x3 te yapmıyo ctrl a diye hatırlıyorum bende şhift le deniyorum olmadı bilgisayrada problem var bundan kaynaklanabilir mi
« YANITLA #5 : 18 Ekim 2007, 16:50:47 »
powe clip gibi ok geliyodu sonra renk istediğin yerden kopyalanıyordu
« YANITLA #6 : 18 Ekim 2007, 16:52:03 »
  • sorix
  • Bilgin Üye

•  
hım anladım ben cs 2 kullanıyorum farklı olabilir ama edit menüsünde copy propertiyes form diye bi seçenek bi bakın menüne belki tuş kombinasyonu farklı olabilir

« YANITLA #7 : 18 Ekim 2007, 16:52:43 »
  • sorix
  • Bilgin Üye

•  
senin dediğin bu evet

Sayfa: [1]
Bölüm atla: