Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarCorel Draw (Moderatörler: sezgi-sirin, BlueDream)Coreldı ışıltı, yıldız vs efekti (bu bir soru :D )
Sayfa: 1 [2]
Coreldı ışıltı, yıldız vs efekti (bu bir soru :D )
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #15 : 06 Mayıs 2008, 17:10:50 »
  • hakanhkn
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:201

•  
benim dediğim photoshopta gece görünüşlü tam ışıltılı bir şekilde görsel videoydu. böyle değildi hakanhkn...
photoshopta mı? corelde demişsin de yukarda ben de ona göre baktım.
neyse bulursam eklerim Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #16 : 12 Haziran 2008, 01:14:32 »
> corel photo-paint te istedigin efekt var.. ama elbetteki sonuc bitmap.. vektorel kullanmak zorunda degilsen ordan yapabilirsin...

> bu forumdaki ilk mesajim oldugundan resmini ekleyemedim beceriksizligime verin.. ancak alttaki adresle link verebildim.. istediginiz gibiyse kullanabilirsiniz..

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2008, 01:28:46 Gönderen: akgun.a »
« YANITLA #17 : 12 Haziran 2008, 09:12:23 »
Corel photo-paintte nasıl yaptığını anlatabilirmisin?
« YANITLA #18 : 13 Haziran 2008, 01:12:15 »
> oncelikle arka plan icin koyu renk bir zemin olusturalim..
> yeni bir obje (layer )acalim
> arac cubugundaki Paint Tool un altindaki Image Sprayer Tool'u secelim (kisa yolu - I )
> Bu aracin cesitleri mevcut.. bunlari ustteki acilir pencereden seciyoruz.. bu seceneklerden " Sparkle " bizim istedigimiz yildiz parlamasi efektini veriyor..(ayrica renkli yıldızlardan olusan baka bir cesidi de var.. ordaki diger cesitleri de incelemenizi oneririm..)
bu efektin boyutunu 1-200 arasi degerlerde girebiliyoruz..

> ozetle bu sekilde olusturabiliriz..
> Corel photo-paint, Photoshop kadar olmasada yeri geldiginde kullanisli bir program.. biraz incelemenizi tavsiye ederim.. az da olsa onemli zamanlarda kurtarici olabiliyor..
Sayfa: 1 [2]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarCorel Draw (Moderatörler: sezgi-sirin, BlueDream)Coreldı ışıltı, yıldız vs efekti (bu bir soru :D )
Bölüm atla: