Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarCorel Draw (Moderatör: BlueDream)corelde web sitesi yapılabilir mi?
Sayfa: 1 [2]
corelde web sitesi yapılabilir mi?
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #15 : 05 Haziran 2008, 12:48:30 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Ama photoshopda yapamayacağın çizimler için de corel ideal yani oradan destek alırsan ikisinin birleşimi güzel oluyor. Karizmatik

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #16 : 10 Haziran 2008, 14:53:37 »
Şayet Corel'i iyi biliyorsanız Corel'de web çocuk oyuncağıdır.
Bundan 3 yıl kadar önce bir kaç siteyi corel de tasarlaım. Sorunsuz çalıştı. ve üstüne üstlük corel raw ı  da kullanarak Corel Draw da süper bi animasyonlu site hazırlamak zor değil. Ancak dediğim gibi Coreli biraz yutmuş olmalısınız.
« YANITLA #17 : 24 Haziran 2008, 01:28:06 »
Corelde Webtasarım yapanı gördüm ama çok kasmak gerekiyor ..

ama bence değmez ben şöyle yapıyorum..
Logomu Corelde tasarlıorm
png olarak Ps ye atıorum Sitemi orda tasarlıorum
sonrada Gerekli ayarları yapıorum yani logo icin Corel Web arayüzü için photoshop yeterli

Corelde site yapınca çok uğraştırıo gerçekten bana göre güzelde olmuyor yani Göz kırpan
« YANITLA #18 : 12 Temmuz 2008, 14:47:54 »
web sayfası için geliştirilen adobe ürünleri ile daha kolaydır, ancak şunu da m@rcos arkadaşa belirtmek isterim, corel de renk modu sadece cmyk değil rgb dahil 9 tane renk modu var,  sadece default olarak cmyk atanmış, siz istediğiniz renk modunda istediğiniz renk profilini oluşturabilirsiniz,,,,,,
Sayfa: 1 [2]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarCorel Draw (Moderatör: BlueDream)corelde web sitesi yapılabilir mi?
Bölüm atla: