Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarCorel Draw (Moderatörler: sezgi-sirin, BlueDream)corelde katalog çalışması yardım
Sayfa: [1]
corelde katalog çalışması yardım
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Mayıs 2008, 16:32:42 »
  • wisayz
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: istanbul

• Konuları:4

•  
arkadaşlar corelde katalog çalışması yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim bir de katalog çalışması varsa sanal kursda indirmek isterim  yardımcı olursanız sevinirim
« YANITLA #1 : 25 Mayıs 2008, 16:47:54 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Corel Derslerini inceledin mi?

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #2 : 25 Mayıs 2008, 17:19:08 »
  • wisayz
  • Destekçi Üye
  • **

•  
corel derslerine baktım ama katalog çalışmasıyla ilğili bir şey bulamadım tam olarak
« YANITLA #3 : 25 Mayıs 2008, 17:39:05 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:967

•  
Catolog çalışması çok genel bir soru değilmi?  Ney Ney  KAtalok ama ne kataloğu.? MObilya katoloğumu. Turizm katoloğumu hotel katoloğumu  Beyaz eşya kataloğumu, Çelik kapı katoluğumu, tarım aletleri kataloğumu, Tekstil katoloğumu, Süt ürünleri katoloğumu, Bİsiklet katoloğumu, Motorsiklet katoloğu, Emlak katoloğu, Isıtıcı panel katoloğumu? Karoser katoloğumu? ZEytin yağı fabrika katoloğumu, Zeytin yağı makina üreten firma katoloğumu, Ayçicek yağı katoloğumu, daha say say bitmez.   

Şöyle yazsan daha güzel olmazzmı örnek olarak.
Mobilya katoloğu yapacağım 16 ssayfa düşünüyorum. BU sayfa ebadına en iyi hangi format iyi gider.

Format  belli ise .
Hotel katoloğu yapmak istiyorum. Boyutları 21X21 cm ebadında 6 sayfa olarak düşünüyorum.  TAsarımı aşağıdaki giibi yaptım. Bunu nasıl geliştirebilirim. BAna yardımcı olurmusunuz?

İşte böyle soru sorsanız cevap yazacamda. Senin soruna cevap yazamıyorum . İyi çalışmalar
« YANITLA #4 : 26 Mayıs 2008, 20:17:52 »
  • wisayz
  • Destekçi Üye
  • **

•  
eyvalla hocam açıklamaların için şimdi problemime geçiyim hocam ben şimdi işaaat katalogu yapmam lazım tam olarak 12 sayfa ebet konusunda bilğim yok nasıl yapıldığını bilmiyorum  yani elinizdce varsa vektor olarak indirip incelemem lazım ok

inşaat  katoloğu yapacağım 12 sayfadır . BU sayfa ebadına en iyi hangi format iyi gider
« YANITLA #5 : 27 Mayıs 2008, 09:19:05 »
  • sorix
  • Bilgin Üye
  • Hayatım Ders Olmuş Bak ve İbret Al
  • Nereden: kayseri

• Konuları:26

•  
bence çeşitli inşaat firmalarının yaptırmış oldukları kataloglarını bul incele yapan adam nasıl yapmış ne yapmış kabataslak zaten birbirine benzer bi fikrin olur

Beni Seven Sever Sevmeyen Çeker Gider İnan Hiç Farketmez Benim Dünyam Her Türlü Döner !!!!
« YANITLA #6 : 27 Mayıs 2008, 10:48:41 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
Akşaama BU konuda saana detaylı bir şekilde yardımcı olmaya çalışıcam . Gülümseme iyi çalışmalar
« YANITLA #7 : 28 Mayıs 2008, 12:51:05 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  

bu fotolar kulllanırmısın bilmem.
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #8 : 30 Mayıs 2008, 10:44:38 »
  • wisayz
  • Destekçi Üye
  • **

•  
ÇALIŞMA İÇİN SAOL HACAM İNDİRİDMDE ÇALIŞMAYI CORELİN HANGİ VERSİYONUNDA YAPTIN BEKLİYORUM
« YANITLA #9 : 30 Mayıs 2008, 15:47:34 »
ne fark ederki biliyorsan istediğin versiyondan yaparsın...
« YANITLA #10 : 31 Mayıs 2008, 08:57:51 »
ya selam arkadaşlar ben corelden kartvizit ve katolog yapcaktım ebatını biliyormusunuz acaba Üzgün Gülümseme
« YANITLA #11 : 31 Mayıs 2008, 09:24:05 »
  • sorix
  • Bilgin Üye
  • Hayatım Ders Olmuş Bak ve İbret Al
  • Nereden: kayseri

• Konuları:26

•  
ebatlar değişir ama kartvizit genelde 8x5 cm ebatında olur kesim payıda olur kartvizitte sıfıra sıfır çalışmanızı yapmayın katalogda farklı ebatlarda oluyor

Beni Seven Sever Sevmeyen Çeker Gider İnan Hiç Farketmez Benim Dünyam Her Türlü Döner !!!!
« YANITLA #12 : 31 Mayıs 2008, 22:51:52 »
ben kartvizitleri çalıştığım matbaanın ölçülerine göre 84,5 x 52 çalışıyorum mesela. ama çalışmanızı yaparken 4-5 mm kesim payları bırakmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Keep hot your soul if not you freeze...
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarCorel Draw (Moderatörler: sezgi-sirin, BlueDream)corelde katalog çalışması yardım
Bölüm atla: