Sayfa: [1]
corel türkçe yama programı
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 06 Haziran 2008, 22:52:52 »
  • wisayz
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: istanbul

• Konuları:4

•  
selam arkadaşlar  kolay gelsin corelin türkçe yama programı varmı acaba sizdee
« YANITLA #1 : 12 Haziran 2008, 16:22:47 »
bence hiç gerek yok türkçeye çevirmeye
bi programın ingilizcesi bence daha iyi
« YANITLA #2 : 12 Haziran 2008, 16:30:19 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
bence hiç gerek yok türkçeye çevirmeye
bi programın ingilizcesi bence daha iyi

Kesinlikle yerinde bir ifade, İngilizce öğren. Ve öyle yer etsin kafanda. Daha sonra PS ekranıda görsen Free Hand de görsen Illustrator da görsen fikir yürütme şansın olacak. Karizmatik Daha kolay adapte olacaksın kolay gelsin Karizmatik Bütün programlar için böyledir.

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #3 : 01 Temmuz 2008, 21:15:47 »
  • ziyade
  • Aktif Üye
  • dünyada ölümden başkası yalan!
  • Nereden: samsun

• Konuları:27

•  
İngilizceden alıştık biraz şimdi de Türkçeye mi geçelim? bana zor geliyor biraz ama isteyen arkadaşlar deneyebilirler tabii..

Kod:
if dunya1.text='ihanet' then
begin
hayat.all.delete;
end;
« YANITLA #4 : 23 Ağustos 2008, 15:43:09 »
bu proğram çok kapsamlı zaten.. bırakın ingilizcesini türkçesini ble çözmek zor.. yeni başlayan biri nasıl anlasın bu proğramı..yeni işte adı üstünde.. yabancı dili olmayan biri için zor değilmi.. nezaman böyle sorular gelince, hemen cevap aynı. napcan türkçeyi boşver, ingilizcesini öğren..sanki türkçe önemsizmiş gibi.. çoğu proğramın türkçe hariç 50 dilde çevirisi var..bizi dışardada takan yok malesef içerdede... iyide kardeşim adam zevk için evinde işinde uğraşmak istiyor bununla. yardımcı olsanıza, geri çevireceğinize...benim içinde geçerli bu... işimle hiç alakalı olmayan bu proğramda zevk için bişeyler yapmak istiyorum .açıkcası tabiki zorlanıyorum...
türkçe yaması varmı merak edenlerdenim bende.. saygılar
« YANITLA #5 : 23 Ağustos 2008, 17:58:00 »
Keşke önce Türkçe'yi iyice öğrenip sonra bir program öğrenmeye kalkışsaydın. Ya da buraya Türkçe'yi doğru yazma dersleri koysalar da güzel ülkemin internet kullanıcıları azıcık faydalansalar. (Bu konularda biraz fazla hassasım da)
Bu arada; arama motorlarına "corel türkçe yama yaz" bir sürü seçenek çıkıyor.  Buraya yazdığından daha kısa sürede sonuç alacağına eminim. Kolay gelsin.
Sayfa: [1]
Bölüm atla: