Sayfa: [1] 2
Corel Draw Bölümü Hayırlı Olsun..
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 13 Eylül 2007, 16:57:38 »
Arkadaşlar Corel Draw ile ilgili sorularımızı, problemlerimizi paylaşabileceğimiz bir bölüm açıldı. Hepimize hayırlı olsun. Yöneticilerimize teşekkürlerimi sunarım.
« YANITLA #1 : 15 Eylül 2007, 13:42:35 »
dairenin dışına alt kısmına
dairenin içine yukardan
dairenin içine alt kısmına  nasıl yazı yazdırabilirim. soldan okunacak şekilde
teşekkür ederim
« YANITLA #2 : 15 Eylül 2007, 14:05:16 »
Ben Corel Draw 12 kullanıyorum. Ona göre anlatıyorum. Diğer vesiyonlarda da aşağı yukarı aynıdır.

Daireni çizdiğini ve yazını yazdığını varsayarsak;
Yazını seçtikten sonra Text / Fit Text to Path komutunu seçtiğinde bir ok işareti çıkar.
Ok işaretiyle daireni işaretlersin ve yazı otomotikmen dairenin şeklini alır.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

burdanda istediğin gibi dairenin altına, üstüne yazını yazdırabilirsin.
« YANITLA #3 : 16 Eylül 2007, 03:57:39 »
Öncelikle CorelDraw bölümümüz hayırlı olsun...

Ben de daha önce çok uğraştım her şekilde oldu ama dediğiniz gibi dairenin içine alt kızmına soldan okunacak şekilde yapamadım bir türlü olmadı yani. Dairenin içine alt kısmına koyduğumda yazı sağdan okunuyor.

Dolayısıyla ben daire şeklinde bir yazı yazmak istediğimde daire çizmek yerine daire şeklinde iki ucu açık çizim yapıp yazıyı onun içine yerleştiriyorum çizgiyi de görünmez yapıyorum. Ben o şekilde çözdüm kendimce. ama dairenin iç alt kısmına soldan okunacak şekilde bir çözüm olabileceğini düşünüyorum. Bunu bilen arkadaşalr bizlerle paylaşırlar inş.

Yusuf Bera
« YANITLA #4 : 16 Eylül 2007, 03:59:46 »
Bir de bu konuyu yani daire içine yazı yazma konusunu "Corel Draw Bölümü Hayırlı Olsun" konusu altına değil de ayrı bi başlık altında açsaydık daha iyi olurdu...

Yusuf Bera
« YANITLA #5 : 20 Eylül 2007, 18:02:36 »
slm yeni bir corel draw kullanıcısıyım..dergi tasarımı yapacağım hangi aşamalarla ilerliyeceğimibilmiyorum...yardım ederseniz sevinirim..şimdiden teşekkürler..
« YANITLA #6 : 20 Eylül 2007, 21:00:31 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:919

•  
slm yeni bir corel draw kullanıcısıyım..dergi tasarımı yapacağım hangi aşamalarla ilerliyeceğimibilmiyorum...yardım ederseniz sevinirim..şimdiden teşekkürler..

coralde yeniysen . YEni yeni öğreniyorsan.Indesgin ogrenmeni tavsiye ediiyorum. Nedeni ise. dergi veya cok sayfalı işler indesign+quark. Corral draw , freehand , illustrator küçük işler logo çiziminde daha iyi performans yaşarsın. Ama istenildiimi yapılır. Fakat Indesign ve quark gibi rahat yapamazsın iyi çalışmalar

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #7 : 24 Eylül 2007, 16:25:47 »
« YANITLA #8 : 24 Eylül 2007, 16:34:55 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi
  • İmpossible is nothing..!
  • Nereden: Bilgisayarın derinliklerinden

• Konuları:104

•  

coralde yeniysen . YEni yeni öğreniyorsan.Indesgin ogrenmeni tavsiye ediiyorum. Nedeni ise. dergi veya cok sayfalı işler indesign+quark. Corral draw , freehand , illustrator küçük işler logo çiziminde daha iyi performans yaşarsın. Ama istenildiimi yapılır. Fakat Indesign ve quark gibi rahat yapamazsın iyi çalışmalar
aynen katılıyorum doğru söylüyor... Göz kırpan
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2007, 17:30:24 Gönderen: murat korkmaz »

« YANITLA #9 : 27 Eylül 2007, 16:09:41 »
  • endless
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Ne Önemi Var!!!
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:475

•  
"trabzon" adlı arkadaşım,arkadaşlar ındesign ve ıllustratör programlarını tavsiye etmişler,onlara kulak ver...dediikleri programlara bak ve öğrenmeye çalış fakat şöyle bi sorun var adın gibi Trabzon'da oturuyorsan Corel draw programını bırakma ve üzerinde dur.Şu an Trabzon piyasasında Corel geçerli hemen hemen her yerde...söyleyeyim....Ona göre kendini geliştir  Göz kırpan

Corel Draw bölümü hayırlı olsun! Elimden geldiğince paylaşım yapmaya ve yardım etmeye çalışacam... Kahkaha
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2007, 16:12:51 Gönderen: endless »

KAPLUMBAĞAYA DİKKAT ET! ANCAK KAFASINI ÇIKARTIP,RİSK ALDIĞINDA İLERLEYEBİLİR
« YANITLA #10 : 13 Ekim 2007, 19:28:04 »
tek coreli profesyonel olarak bilsem ne kadar maaaş alırım tahmini?
« YANITLA #11 : 14 Ekim 2007, 00:37:13 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:919

•  
tek coreli profesyonel olarak bilsem ne kadar maaaş alırım tahmini?
500-600 Ytl alırsın Tabi istanbulda belki biraz daha yüksek olabilir bu fiatlar izmir icin gecerli. iyi çalışmalar

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #12 : 27 Nisan 2008, 22:19:54 »
arkadaşlar ben bluedream in dersine bakarak bir logo yapmaya çalıştım fakat daire içine yazıyı yazamadım daha da yeni öğreniyorum şu şekilde bir hata verdi...

« YANITLA #13 : 28 Nisan 2008, 09:25:54 »
sanırım yazıyı bir alan içine yada üstüne yamaya çalışıyorsun. Ama yazıyı seçip kopyalayacağın alanı seçmen gerekiyor. Burda da bir alan seçimi yapmadınız hatasını veriyor.
« YANITLA #14 : 28 Nisan 2008, 22:44:57 »
yazıyı alt kısmı görünen beyaz daire ile büyük daire arasına yazmak istiyorum ama her seferinde yukardaki resmdeki hatayı alıyorum forumda da bulamadım nedenini sen anlamışsın sorunu daha yeniyim corelde detaylı açıklama yaparmısın acaba ne yaparsam bu hatayı almam...
çıldırmak üzereyim bunun yüzünden yaa...
Sayfa: [1] 2
Bölüm atla: