Sanalkurs Twitter

Gönderen Konu: slm oyun cd si yazma][film cd si yazma]{winzip li prog yazma  (Okunma sayısı 6301 defa)

Son İletiler
02 Eylül 2005, 15:48:53

Çevrimdışı koko

• Yeni Üye
  • *

slm oyun cd si yazma][film cd si yazma]{winzip li prog yazma  yı bilmiyorum veri  diski yarat  tan mı yapıcaz.film cd lerinde  sadece mpeg dosyasımı yoksa  öbür dosyalarıda  mı  atıcaz.yardım. birde  winziplediğim    her hangi  bir programı  veri distten mi  yazcam yardım bekliyorum.bide  track  cdsini  yazıyorum ama araba da  çalmıyo.normal vcd  de  çalıyo  ve bilgisayarda  çalıyo  orjinal cd de  çalıyo.ama orjinal cd de  zaten normal korsan cdciden alınmıs  o  çalıyor benim yaptığım neden arabada  ça :oops: lmısoyr teşekkür ederim

Son İletiler
02 Eylül 2005, 16:55:18

Çevrimdışı MEST

• Yeni Üye
  • *
    • http://www.mahirelektronik.com
Anlaşıldığı kadarı ile Nero'da Cd yazma hakkında soruyorsunuz.

Bir Film CD'sini yazmak: Nero Smart'ı açın. Video CD kısmını seçin, Ekle (ADD) kısmında filmin dosyasını seçip TAMAM (OK) deyin. Film uzantıları: mpg, mpeg, avi, wmv... Bazen filmin dönüştürülmesi gerekebilir, bu durumda Nero bu işlemi otomatik olarak yapar. Sonra ileri diyerek hız (SPEED) kısmından 12, 16 veya 24 hızı seçin. Yazdır (BURN) deyin.

Bir Müzik CD'sini yazmak: Audio CD kısmını seçip 10-12 kadar müzik seçin. Boyutuna göre ilave veya çıkarma yapabilirsiniz. ileri dediğinizde yukarıdaki hız ve burn işlemleri ile işinizi tamamlayın.

Bir MP3 CD'si: Bunun için Nero'da ayrı bir link olmasına karşın ister onu kullanarak isterseniz Data Disk oluşturu kullanarak işinizi yapabilirsiniz.

Winzip'li program yazmakla ne kastettiğiniz anlaşılmıyor. Daha açık yazarsanız yardımcı olabiliriz.
MEST (Mahir Elektronik Sanayi Ticaret AŞ) Elektronik ve Mekanikte Yüksek Teknolojili Teknik Servis - Sony, Panasonic, AIWA, Kawai, Samsung, JVC, Cartel Yetkili Servisi - İstanbul

Son İletiler
02 Eylül 2005, 16:59:24

Çevrimdışı muratxxd

• Yeni Üye
  • *
    • http://
Eğer xp yüklüyse kopyala yapiştır yapabilirsin  bunu yaptığında sol tarafta  "bu verileri cd'ye yaz" diye bir çenek görceksin... bunu tıklayarak yükleme işini yapabilkirsin;)
 yok eğer xp yüklü değilse nerodan " disk kopyala" yapacaksın

Son İletiler
03 Eylül 2005, 15:10:56

Çevrimdışı koko

• Yeni Üye
  • *
normal bir setupu  win rar la sıkıştırıyorum ve bunu nsıl cd yaz  yapıcam veridistten diye duydu m ama bilmiyorum .nero türkçe var bende wma  dan normal şarkılar yazılmıyormu.birde  ses ve müzik cd si yarat  diyo  hangisinden  oluyor.(track için)
2)windows xp ben yedekleme yaparken  mesela  movie maker adlı video programını yedekliyecem ansıl yedeklerim cdye yazarım saygılarımlan

Son İletiler
03 Eylül 2005, 16:06:51

Çevrimdışı siracel

• Siracel
  • Site Yöneticisi
  • "Ne yapabileceğini göster!"
    • Siracel
Dostum program cd'si yapmak isiyorsan Veri Disk oluştur seçeneğini kullanacaksın. winrarla sıkıştırmış olman ya da olmaman farketmez. klasör olarak da nero içine atabilirsin. zaten nero'ya dosyaları attığın zaman explorer gibi bir klasör görünümü olması işini kolaylaştırıyor.

Nero'nun wma dosyalarını track olarak yazıp yazmadığını denemedim ama yapması lazım. Bunun için Audio CD oluştur (Ses CD'si yarat mıydı?) seçeneğini kullanabilirsin. Convert yapacaktır. Ayrıca Media Player 9 ve sonrası serilerin Audio Cd yazma desteği olduğunu sanıyorum.

Movie Maker programını yedeklemene gerek yoktur. Program XP SP2 desteğinde zaten yüklüdür. (Yani son versiyonu yüklü) Ama yok SP1 veya SP'siz kullanıyorsa XP'yi Movie Maker 1.0 vardır. 2.0 sürümü için de internetten indirebilirsin, veya bilgisayar dergilerinin promosyon cd'lerine bakabilirsin. Zaten bir tane mutlaka yedeğini almalısın. Movie Maker'i yedeklemek ile yaptığın projeleri kastediyorsan, Belgelerim>Videolarım içine kaydetmiş olabilirsin. Ordan alıp yedekleyebilirsin.

Son İletiler
25 Ekim 2006, 11:58:07

Çevrimdışı yiha74

• Yeni Üye
  • *
arkadaslar nero dan bi filmi dvd ye yazdirirken belli bir sure sonra windows ta hata var diyo duruyo . anlayabilmis degilim.film avi uzantili ve bilgisayarda izlayabiliyorum; yardim ederseniz benimde bir filmim olacak
tesekkurler

Son İletiler
25 Ekim 2006, 21:25:27

Çevrimdışı siracel

• Siracel
  • Site Yöneticisi
  • "Ne yapabileceğini göster!"
    • Siracel
dostum izlediğin film sanırım divx. ve sen bunu dvd yapmak istiyorsun. nero bu noktada zorlanıyor. encoder edemiyor gibi.

Son İletiler
28 Nisan 2007, 08:45:46

Çevrimdışı Fu@T ŞeNGüL

• Bilgin Üye
  • Çalışan Kişi Başarısız Olmaz...
    • Satranç Kulübü . Net
O zmana arkdaşım sen dönüştürme programı il eilk önce dönüştürme yapacaksın..
| www.satranckulubu.net | Satranç Sitesi |
|Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi|

Son İletiler
16 Temmuz 2007, 13:12:05

Çevrimdışı Alperen0321

• Yeni Üye
  • *
 :D ;D >:( :o 8) ??? :-\ :'( ::) :-[ :-\

Son İletiler
24 Ekim 2007, 19:44:45

Çevrimdışı zaanos

• Destekçi Üye
  • **
verilen bilgiler yeterli bence yeterli olmazsa yardımcı olmaya çalışırız teşekkürler

Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
4 Yanıt
1395 Gösterim
Son İleti 15 Ekim 2007, 18:13:23
Gönderen: sorix
3 Yanıt
794 Gösterim
Son İleti 02 Kasım 2007, 11:17:50
Gönderen: mariotte
1 Yanıt
1347 Gösterim
Son İleti 29 Kasım 2007, 22:57:27