Sayfa: [1]
dvd yazmayla ilgili sorun var yardım bekliyorum
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 19 Şubat 2008, 14:44:42 »
dvd ye kaydettiğim dosyaları daha sonra bilgisayarıma taktığımda okumuyor başka cd dvd yi okuyor fakat yeni kayıt yaptığım dvdler okunmuyor sorun nerden olabilir acaba aldığım yrni dvd ler bozuk olabilirmi. bu yüzden yedeklediğim tüm bilgiler gitti.... yardımlarınız için teşekkürler.
« YANITLA #1 : 20 Şubat 2008, 16:59:44 »
  • sambaaa
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: istanbul

• Konuları:2

•  
yazdığına eminmisin dvd cd lerinde çoğunlukla sorun olmaz ama başka bi dvd cd sinde tekrar dene bence Ney Ney

-ѕ-σ-η-υ-η-υ- -∂-ü-ş-ü-η-є-η- -к-α-н-я-α-м-α-η- -σ-ℓ-α-м-α-z-
« YANITLA #2 : 22 Şubat 2008, 15:58:59 »
Sorun kullandığın dvdlerden kaynaklanıyor.
Aynı sorunu bende yaşadım, Nero'da dosyaları ekleyip sorunsuz bir şekilde yazdım fakat yazdığım dvdyi tekrar bilgisayarıma taktığımda boş dvd olarak görüyor bazende hiç görmüyor. Sonra sorun yaşadığım dvdler yerine başka marka dvd kullandığımda sorun ortadan kalktı.

« YANITLA #3 : 22 Şubat 2008, 16:56:06 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Antalya

• Konuları:29

•  
Aslında bakarsanız tek sorun dvd ler degıl..
Bolge ve kıtapcık kapatmalarıylada ılgılı..
Nero kullanmıyorum ama kullandıgım zaman cektıgım bazı dvdler (2dvd surucum vardı) bir tanesınde okuyorsa dıgerınde okumuyordu ve araştırmıstım global bolge secımlerınden kaynaklanıyormus. nero dısında kullanabılecegın bır cok program var denemenı onerırım ..

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts
Windows Server 2003 Experts
ISA Server 2004 , Exchange Server Experts
« YANITLA #4 : 15 Nisan 2008, 22:52:47 »
  • MyBetty
  • Yeni Üye
  • *
  • Dürüstlük Erdemdir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:1

•  
Sevgili ertwas28,
İstanbulda büyük firmadan DVD aldım ve yapmış olduğum çak değerli bilgileri bu dvd lere kayıt ettim.
Bir süre sonra bu bilgilere ulaşamadığımı gördüm.
Aldığım dvd lerin markasını yazmıyacağım.Ancak o hırsla firmaya gittim. Çok sinirli olduğumdan beni teselli ettiler ve çay kahve derken arkadaş olduk...
Satış görevlisi ve firma yetkilisi kendi başından geçen bazı olayları anlattı ve önerilerde bulundu.
Bu öneriler çok faydalı oldu paylaşabiliriz. Diğer açıklama yapan arkadaşlarında söyledikleri doğrudur.
DVD yazım sırasında sizin boş DVD 16 X diyelim. bunu düşük hızlarda yakın. Ne kadar yavaş yakarsanız o kadar iyi sonuç alındığını göreceksiniz. Ben sorunumu böyle hallettim. Şimdi herşey çok güzel.
Denemenizi tavsiye ederim. Denemelerinizde aynı marka ve özellikli DVD yi kullanın.
Sonuçlarını yazarsanız değerli bir paylaşım olur sanırım.
Selamlar.

Sevgiyle kalın.
« YANITLA #5 : 16 Nisan 2008, 00:37:35 »
ALINTI
nero dısında kullanabılecegın bır cok program var denemenı onerırım ..
aynen katılıyorum...nero dan çok daha az yer kaplayan bir program:Ashampoo Burning Studio öneririm..mükemmel bi program hiç sorun yaşamadım....
« YANITLA #6 : 16 Mayıs 2008, 14:11:31 »
sana katılıyorum nero başka bir çok program var kullanabileceğimiz nero sorun yaratıyo
« YANITLA #7 : 26 Haziran 2008, 18:10:31 »
Ya arkadaşlar benimde sorunum var fakat benimki boş dvd koyunca algılamıyo DVD-RAM sürücüsü CD Sürücüsüne dönüşüyo sorun ne olabilir?
 Üzgün
« YANITLA #8 : 26 Haziran 2008, 18:15:06 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:449

•  
başka dvd yada cd koydunmu okuyormu okuyorsa sorun dvd de okumuyorsa aç kasayı onarmaya çalış garantin varsa garantiye  Göz kırpan
Sayfa: [1]
Bölüm atla: