Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuGenel KonularÇalıntı veya Benzer Tasarımlar (Moderatör: fatih)Sanalkurs.net İle Programlamadili.net Arasındaki benzerlik
Sayfa: 1 2 [3]
Sanalkurs.net İle Programlamadili.net Arasındaki benzerlik
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #30 : 04 Temmuz 2008, 08:49:03 »
  • _by_danger_
  • Ultra Süper Üye
  • _by_danger_
  • Nereden: DENİZLİ

• Konuları:161

•  
Resmen benziyor

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #31 : 04 Temmuz 2008, 10:27:58 »
Çala çala bitiremediler şu Sanalkurs'u! Kahkaha

Hamdım, pişiyorum, yanacağım!
« YANITLA #32 : 20 Temmuz 2008, 12:10:51 »
site düzenlemesi kısmen uyuşuyor onun dışında CIX  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2008, 15:06:09 Gönderen: feysbuk »
« YANITLA #33 : 15 Ağustos 2008, 08:43:29 »
  • mucahid1986
  • Ziyaretçi
Adam tasarımı almış olabilir. Kodlarınızı bile almış olabilir ama kimse kimseye açık bir şekilde hırsız diyemez. Fatih bey resmen adama hırsız diyor. Eğer bu kadar üzülüyorsa gitsin suç duyurusunda bulunsun bulunamıyorsada millete hırsız demesin.

Ayrıca endless kardeşimede teşekkür ederim o kadar güzel bir yorum yapmışki. O kişinin yerinde ben olsam hem teşekkür eder hemde tasarımı değiştirirdim. Sonuçta insanız hatalarımız yanlışlarımız olur. Önemli olan bunları düzeltmek.
« YANITLA #34 : 15 Ağustos 2008, 11:31:06 »
  • mucahid1986
  • Ziyaretçi
Alıntı sahibi: mucahid1986 üzerinde Bugün 09:43:29Adam tasarımı almış olabilir. Kodlarınızı bile almış olabilir ama kimse kimseye açık bir şekilde hırsız diyemez. Fatih bey resmen adama hırsız diyor. Eğer bu kadar üzülüyorsa gitsin suç duyurusunda bulunsun bulunamıyorsada millete hırsız demesin.

Çalmışsa istediğimi derim istediğimi demem. Yarası kimin varsa karşıma gelsin. Kİm benim hakkımda sıkıntı varsa direk o bana desin. Sana ne oluyor arkadaşım. ? Ben hırsız nerde dedim bulamadım. ama sen illaki dememi istiyon. diyorum hırsız. Varmı diyeceğin. Göz kırpan
Saygılar,SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim Platformu

Ben kendimi normal bir forum üyesi olarak görüyorm ve fikirlerimi ortaya koyuyorum. Ama sen kendini mahallenin abisi sanıp en ufak bir eleştiriye bile gelemiyorsun. Çünkü senin düşünce yapın aynı at gözlüğü takmış gibi sabit bir noktaya bakıyor. Siz herşeyi iyi biliyorsunuz diğerleri kötü biliyor.
Mesajının altındada Türkiyenin Online Eğitim plartformu demişsin Ama adam hata yaptığında ona hırsız diyerekmi eğiteceksin. Sen kendini mükemmel mi görüyorsun. İnsanları hatalarıyla kabuleneceksin. Yoksa bir gün karşına çıkıverirler.

Mecidiyeköy Şişli emniyet müdürlüğünün karşısındaki net cafede çalışıyorum bir gün gel çayımı iç.
« YANITLA #35 : 15 Ağustos 2008, 11:44:08 »
Sevgili arkadaşlar, Artık sanal ortamda herkes biraz hırsızdır. Tabi bu bildiğimiz hırsızlık gibi deildir. Yoksa ben dünyanın en zengin insanı olmuştum. Kahkaha Adam hazırı varken, neden yeniden yazsın ki ? "aaa burda yapılmışı var" der ve hazır siteyi alır. Sitesinin çalınmasını engellemek isteyen de gerekli güvenlik tedbirlerini alsın. Artık siteyi flashla mı yapar yoksa başka bişeyle mi bilemem. Hem burda önemli olan sitenin yaptığı hizmet. Kimse tasarım için girmez bu tarz sitelere. Bence bu tarz tartışmalar yerine sitede verilen eğitimler, dersler v.s. konularla ilgili tartışmalar yapmak daha mantıklıdır.
« YANITLA #36 : 15 Ağustos 2008, 11:47:30 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:963

•  
Güzel konuştunuz ercan bey. Biz burada gösteriyoruz benzerleri. Ama bazı kesim çok rahatsız oluyor bu gösterime. REsmen saldırıyorlar. Ama alıştık artık Gülümseme

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #37 : 15 Ağustos 2008, 11:54:56 »
  • mucahid1986
  • Ziyaretçi
Bizler sizin yaptıklarınızdan veya sölediklerinizden gocunmuyoruz. Bizim canımızı sıkan tek konu insan sınıfında olupta insan gibi konuşmayı bilmeyenler. Ayrıca You yube kapatılınca sansur uygulanamaz diye yaygarayı başıyorsunuz ama bizim yorumlarımız işinize gelmeyince yayından kaldırıyorsunuz.

Ercan beyi bende tebrik ediyorum güzel ve mantıklı bir yaklaşım yapmış. İnsan gibi yorum yazmış Göz kırpan
« YANITLA #38 : 15 Ağustos 2008, 13:15:29 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:160

•  
mucahid1986i öncelikle Fatih'in hırsız diye belirttiği bir mesaja rasgelmedim. Mesajlarını yazarken ve karşındaki kişiyi itham ederken daha dikkatli olmanı öneririm. Fatih kardeşimiz atılgandır, biraz agresiftir ama ondaki enerji kimsede yoktur. Bu bölümün adı Çalıntı tasarımlar, burada denk gelindiğinde göze çarpan benzerlikler dile getiriliyor, insanlar bir karşılaştırma yapıyorlar. Ama tabiki kimseyi aşağılama ve kırma taraftarı da değiliz. Bize ne, kim ne çalarsa çalsın, Sanalkurs olarak zerre kadar da gocunmuyoruz açıkçası.

Ama bizler de lütfen yorum yazarken karşımızdaki kişiye içimize önceden dolmuş şeyleri boşaltmak maksadıyla yazmayalım.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #39 : 15 Ağustos 2008, 14:08:20 »
  • mucahid1986
  • Ziyaretçi
bu memlekette dedektiflikte zor yaw     Kimin kimden çaldığnı bulsan kabahat bulmasan kabahat. göstersen bir sorun göstermesen bir sorun     bu işler zor . 

sevgili siracel bu mesajı ben yazmadım.
ayrıca önerilerin için teşekkür ederim. Ama şunu bilmende fayda varki ben bir iş yapacaksam en iyi olsun isterim yorum yapacaksam önceki yorumları okurum . yazdıklarımda hata olup olmadığını 2 kere kontrol ederim.

Net te bir şey yayınlayınca bireyler bunlardan esinlenerek alıntı yapabilirler buna kimse engel olamaz vaktinde siz sağdan soldan tasarımlara bakaraktan kendinize bir şeyler esinlenmedinizmi?
Doğduğunuzda direk bilgisayar işinemi atıldınız?

Adam orada size demiş yol gösterin diye. İmzanızın altına eğitim plartformu yazmışsınız neden bu insana yol göstermeyi tercih etmediniz? Bu işler böle olmaz bu yolu takip et die.

"Ama bizler de lütfen yorum yazarken karşımızdaki kişiye içimize önceden dolmuş şeyleri boşaltmak maksadıyla yazmayalım."  demişsin. İyi güzel de adamada agresif diyorsun o zaman uslu uslu otursun forumda agresiflik yapmasın.

Haaa ben yöneticiyim istediğimi yaparım diyorsa. Siz bilirsiniz aeo Karizmatik
« YANITLA #40 : 15 Ağustos 2008, 14:32:51 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:963

•  
İnsan gibi yorum yazmış Göz kırpan
böyle ağır ithamda bulunuyon. Ben senden kaç yaş büyüğüm bir abinim. Ama sende utanma yok. Sanalkurs dışındada kaç sitede çalıntı yayınlıyor. Millet daha ağır kullanıyor. Ama hiç böyle bir tepki görmedim. Sana yorum yazıyoruz. Hala bak olayı devam ettiriyon. Yorum yazmıyoruz. Ortam gerilmesin diyoruz. Bizi çok ağır laf ediyorsun. Farzet dedim diyelim. Bu kadar forumu germeye hakkın varmı? bana özelden desen veya pretestonu biraz daha hafif yapsan olmazmı. ?

Allah bana seçerek insanları gönderiyor artık buna inanıyorum Başka forumlarda benim gibi yayın yapan kişilerde hiç böyle ne polemik oluyor ne laf. İsmimdemmi yoksa  görüntümdemmi ne anlamadım. En cins durumlar bende oluyor. Başka sitede benden daha ağır çalıntı tasarı bulan arkadaşlarımda bu kadar olayı büyüten bir üye görmediler.
Sen bana kızabilirsin bu doğal . Beni 1000 kişi sever 1 kişi sevmez. Bu sitede ne güzel  dostluklar ne güzel arkadaşlıklar var. Ama işte bu tip böyle olayı büyüten laflar beni üzüyor ve direk sildim. Şimdi sana sorum. Bu durumu kapatmak için ne yapayım. SEni nasıl mutlu ederim bana onu söyle. ? derdini söyle bana.? BEn ne yaparsam bu konuyu kapatıncan? Bunları yanıtla bakalım.

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #41 : 16 Ağustos 2008, 08:29:13 »
  • taytanicman
  • Bilgin Üye
  • H.Hüseyin ÇOLAK
  • Nereden: HATAY

• Konuları:30

•  
bazı şeyler gerçekten çok benziyo

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #42 : 16 Ağustos 2008, 09:01:48 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:160

•  
Olayın çok uzadığı ve uzatıldığı kanaatindeyim. Mücahid1986 rumuzlu arkadaşım, ben olabildiğince yapıcı olmaya çalışıyorum ama yazdığın mesajlarla hem tahrik edici olmaya çalışıyorsun, hem de basit sıradan bir konuyu gerektiğinden fazla uzatmaya çalışıyorsun.

Elbette web'e yeni başlayanların bir yerlerden esinlenecekleri muhakkaktır, ama ondan önce dikkat etmesi gereken noktalar var, yol gösterin diyen adamın da Sanalkurs'taki Web Tasarım bölümünde yer alan yazılara bakması yeterli. Biz bildiklerimizle zaten yol gösteriyoruz, bir de özel olarak ayağına gidip de mi göstermek gerekiyor? "Adama yol göstermediniz" diye itham etmesini biliyorsun ama o adama burada bizim zaten 6 yıldır göstermeye çalıştığımız yolları göstermek aklına gelmiyor. Unutma ki Sanalkurs daha dün kurulmadı, 2002 yılından beri buradayız biz.

Lütfen herkes eleştiriyi dozunda yapsın, birini hedef gösterip yüklenmek ne sana ne de bir başkasına yakışır. Her şeyin bir adabı uslübu vardır, kimseyi kırmadan üzmeden halletmek varken, başka yollara girmeyelim.

Çaldıysa çaldı, aldıysa aldı, çok da enterese etmiyor. Biz kimseyi kendimize zaten rakip olarak görmüyoruz. Biz rekabet anlayışı ile değil, hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
Sayfa: 1 2 [3]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuGenel KonularÇalıntı veya Benzer Tasarımlar (Moderatör: fatih)Sanalkurs.net İle Programlamadili.net Arasındaki benzerlik
Bölüm atla: