Sayfa: [1]
CineMaison afiş tasarımı çalıntı mı?
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 02 Ağustos 2008, 16:16:32 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:963

•  

CineMaison cine 5te yayınlanan bir programmış. Şuan yayınlanıyormu bilmiyorum ama afiş tasarımı çok benzer. Onlarmı buradan almışlar veya bu tv yapımının afiş tasarımını almışlar bilmiyorum. Alttaki ikinci tasarımı
Scott Hansen yapmıştır. Beni üzen nokta ise şu:  Böyle tasarım konulu program olsun gerekse pc dergilerin web eğitim dergileri olsun ( örneğin pc'netin çalıntı tasarım kullanması forumumuzda bulunmakta)  bu tarz tasarrım programları böyle çalıntı tasarım durumu çıkmıyormu çok üzülüyorum. Hatırlıyorsanız kırmızı reklam afiş tasarımıda çalıntıydı.  Aşağıdaki yazıda program içeriğini veriyor. İyi çalışmalar

CineMaison, hayatımızın her evresinde karşımıza çıkan, özelliklerini farkedemediğimiz ama birlikte zaman geçirdiğimiz objelerin yaşamımızdaki rolü, tasarım kurgusu ve oluşumları üzerine yorumlar, tasarımcıların biyografileri, mimari bir çerçeveden yapı ve dekorasyon yaklaşımları, alışveriş dünyasındaki trendler ve en son ürünler, fonksiyonellik ve görsellik üzerine mekan tanıtımları, güzel sanatların hemen her dalını ilgilendiren haberler, haftalık sanat ajandası ve genç tasarımcılarında yer alacağı son kullanıcı - üretici arasında köprü oluşturacak daha önce benzerini görmediğiniz bir program.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #1 : 02 Ağustos 2008, 16:40:24 »
  • Marfan
  • Aktif Üye
  • Nereden: Kahramanmaraş

• Konuları:18

•  
en azından bunlar üzerinde biraz değişiklik, ekleme felan yapmışlar
kırmızı reklam afiş tasarımıda direk (ç)almışlardı
« YANITLA #2 : 02 Ağustos 2008, 17:53:28 »
süper yakalamışsın !  Şaşırmış  Göz kırpan
« YANITLA #3 : 17 Eylül 2008, 12:29:11 »
bence çalıntı değil neden? ÇÜnkü herkesin elinde hemen hemen aynı vektöreller var ve farklı çalışmalar yapılsada herkesin çalışması birbirine benzemeye başladı üzgünüm ama bu bi gerçekk Göz kırpan
« YANITLA #4 : 17 Eylül 2008, 13:11:10 »
  • hakanhkn
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:189

•  
öncelikle ''grafiker88'' profesyonel işlerde mümkün olduğunca hazır şeyler kullanılmaz.(Sonra sorun çıkarabilme ihtimali var)
Afişler de açıkcası çalıntı denilemiyecek kadar farklı Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #5 : 20 Eylül 2008, 11:08:20 »
  • taytanicman
  • Bilgin Üye
  • H.Hüseyin ÇOLAK
  • Nereden: HATAY

• Konuları:30

•