Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarPhotoshopBrush, Pattern, Style (Moderatör: fatih)fırçalarların photoshop nasıl kullanılacağını anlatabilirmisinz??
Sayfa: [1] 2
fırçalarların photoshop nasıl kullanılacağını anlatabilirmisinz??
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 07 Haziran 2007, 23:52:25 »
Arkadaşlar bu konunun içinde çok saçmaca bir soru diye düşünebilirsiniz. Amam ben aşk ve şebkle öğreniyorum sizler sayesinde yardımcı olursanız teşekkür ederim....
« YANITLA #1 : 08 Haziran 2007, 09:24:37 »
  • HAKAN
  • Aktif Üye
  • Nereden: istanbul

• Konuları:11

•  
Arkadaşlar bu konunun içinde çok saçmaca bir soru diye düşünebilirsiniz. Amam ben aşk ve şebkle öğreniyorum sizler sayesinde yardımcı olursanız teşekkür ederim....

indirdiğin fırçaları
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Brushes

Sırasını takip edip Brushes klasörüne atıyoruz ve photoshop'u açıyoruz.Photoshop'u açtığımızda ''B'' butonuna basıyoruz B butonu fırçaları aktif hale getirmenin kısa yoludur.Burdan indirdiğin ve uygulamak istediğiniz logoları seçmek için brushes penceresinin kenarındaki ufak ok işaretine basarak istediğin brushesi seçebilirisin.

Her Layer'da Aklındayım Çekemedin Yoww Farkındayım:)
« YANITLA #2 : 08 Haziran 2007, 10:16:16 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:935

•  
bu soru karşıma çok çıkıyordu ve forumada kaç kez yanıtladım. kimbilir. en sonunda gene soruldu. forumlara bakılmadan soru soruluyor. madem önemli bir soru bu. ben bunu sabitliyeyim. diğer üyelerde görsün. hakan benden  önce soruya yetişmişsin Gülümseme hızın iyimiş

Sanalkurs izmir bölümü toplanıyor. Detaylı bilgi için Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #3 : 08 Haziran 2007, 16:06:30 »
  • HAKAN
  • Aktif Üye
  • Nereden: istanbul

• Konuları:11

•  
hea sorma nos taktım klavyeye:)

Her Layer'da Aklındayım Çekemedin Yoww Farkındayım:)
« YANITLA #4 : 08 Haziran 2007, 23:18:59 »
« YANITLA #5 : 15 Eylül 2007, 13:08:35 »
Sabitlenmesi iyi olmuş Göz kırpan

Hamdım, pişiyorum, yanacağım!
« YANITLA #6 : 10 Aralık 2007, 01:02:09 »
bende hala bruslar görünmüyor :S neden olabilir acaba tam dediğiniz gibi yaptım aslında :S
« YANITLA #7 : 01 Ocak 2008, 14:01:49 »
  • _by_danger_
  • Ultra Süper Üye
  • _by_danger_
  • Nereden: DENİZLİ

• Konuları:163

•  
ben de görünmüyorr daha dediğniz gibi yaptım
niye olabilir
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2008, 15:54:51 Gönderen: _by_danger_ »

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #8 : 01 Şubat 2008, 17:32:11 »
öncelikle internette gördünüz brush ınızı pcye indirdikten sonra zipinden çıkarıp yada zipsiz ise o brush dosyasını alıp """" C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Brushes """" adresindeki brushes kalsörünü icine kopyalayın daha sonrada photosop programını açın. yeni bir sayfa açın.( ctrl + n ) klavyeden b harfine bastıgınız zaman mause iconu direk brusa dönüşür ardindan yeni açmış oldugunuz boş sayfanın üzerinde iken sağ tuşa tılayın.acılan pencerede mevcut kullanabileceginiz brusları göreceksimiz pencerenin sağ üst kösesindeki küçük ok a tıklayın ve yeni bir menü açılacak o menüden """"""  load brushes  """""""   yazan menüye tıklayın karsınıza daha onceden dedigim brushes klasörü gelecek oraya kopyalayıp yapıştırmış oldugunuz burush dosyasını bulun ve load butonuna tıklayın ve karsınıza büyük ihtimalle su sekilde bi uyarı gelecek. eger burada ok butonuna tıklarsanız sadece ssecmiş oldugunuz brush türleri ekrana gelir.eger append derseniz elinizdeki mevcut brushların yanına ekler.şimdiden kolay gelsin inşllh açıklayıcı olmuştur Göz kırpan
« YANITLA #9 : 12 Şubat 2008, 01:36:59 »
merhaba murat atasoy!        çok tşkler açıklamanız için ben brus eklemeyi biliyordum fakat unuttum yüklemeye yüklemeye ben aydan tşkler:)
« YANITLA #10 : 12 Şubat 2008, 02:34:52 »
abr viewer diye bir program var google arayin bulursunuz
fircalari ps ye atmadan önizleme yapabilirsiniz bilginize  Göz kırpan
« YANITLA #11 : 25 Şubat 2008, 01:35:48 »
dediklerinin aynısını yaptım ama bende yapıstırdıgım  dosya load brushes dedigimde görünmüor Ney
« YANITLA #12 : 04 Nisan 2008, 16:20:21 »
PHOTOSHOP SİMGESİNE SAĞ TIKLA HEDEF BUL DE Presets KLASÖRÜNÜ AÇ Brushes'A KOPYALA
« YANITLA #13 : 07 Nisan 2008, 15:09:42 »
dediklerinin aynısını yaptım ama bende yapıstırdıgım  dosya load brushes dedigimde görünmüor Ney
yapıştırdıgın dosyanın uzantısına bak abr olması gerekir eger uzantı abr ise photosopu ac brush secili iken sağ tıkla ver çizili olan bölüme bak eger load yaptıgında gelmiyosa ve dosya uzantısı abr ise secili alandada o brush ın adı yoksa benden bukadar . Gülümseme yapabilcem biş yok. benim basımada gelmişti alttaki liste görünüyodu ama loadda görünmüyodu Gülümseme Göz kırpan
« YANITLA #14 : 02 Temmuz 2008, 18:39:56 »
Sayfa: [1] 2
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarPhotoshopBrush, Pattern, Style (Moderatör: fatih)fırçalarların photoshop nasıl kullanılacağını anlatabilirmisinz??
Bölüm atla: