« : 07 Haziran 2007, 23:52:25 »
Arkadaşlar bu konunun içinde çok saçmaca bir soru diye düşünebilirsiniz. Amam ben aşk ve şebkle öğreniyorum sizler sayesinde yardımcı olursanız teşekkür ederim....

« YANITLA #1 : 08 Haziran 2007, 09:24:37 »
- HAKAN
- Aktif Üye

- Nereden: istanbul
Konuları:11
-
-
Arkadaşlar bu konunun içinde çok saçmaca bir soru diye düşünebilirsiniz. Amam ben aşk ve şebkle öğreniyorum sizler sayesinde yardımcı olursanız teşekkür ederim....
indirdiğin fırçaları
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Brushes
Sırasını takip edip Brushes klasörüne atıyoruz ve photoshop'u açıyoruz.Photoshop'u açtığımızda ''B'' butonuna basıyoruz B butonu fırçaları aktif hale getirmenin kısa yoludur.Burdan indirdiğin ve uygulamak istediğiniz logoları seçmek için brushes penceresinin kenarındaki ufak ok işaretine basarak istediğin brushesi seçebilirisin.

Her Layer'da Aklındayım Çekemedin Yoww Farkındayım:)
« YANITLA #2 : 08 Haziran 2007, 10:16:16 »
- fatih
- Site Yöneticisi

- Nereden: İzmir
Konuları:920
-
-
bu soru karşıma çok çıkıyordu ve forumada kaç kez yanıtladım. kimbilir. en sonunda gene soruldu. forumlara bakılmadan soru soruluyor. madem önemli bir soru bu. ben bunu sabitliyeyim. diğer üyelerde görsün. hakan benden önce soruya yetişmişsin

hızın iyimiş

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için
Lütfen Üye Olunuz veya
Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm
« YANITLA #3 : 08 Haziran 2007, 16:06:30 »
« YANITLA #4 : 08 Haziran 2007, 23:18:59 »

« YANITLA #5 : 15 Eylül 2007, 13:08:35 »
Sabitlenmesi iyi olmuş

Hamdım, pişiyorum, yanacağım!
« YANITLA #6 : 10 Aralık 2007, 01:02:09 »
bende hala bruslar görünmüyor :S neden olabilir acaba tam dediğiniz gibi yaptım aslında :S

« YANITLA #7 : 01 Ocak 2008, 14:01:49 »
« YANITLA #8 : 01 Şubat 2008, 17:32:11 »

öncelikle internette gördünüz brush ınızı pcye indirdikten sonra zipinden çıkarıp yada zipsiz ise o brush dosyasını alıp """" C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Brushes """" adresindeki brushes kalsörünü icine kopyalayın daha sonrada photosop programını açın. yeni bir sayfa açın.( ctrl + n ) klavyeden b harfine bastıgınız zaman mause iconu direk brusa dönüşür ardindan yeni açmış oldugunuz boş sayfanın üzerinde iken sağ tuşa tılayın.acılan pencerede mevcut kullanabileceginiz brusları göreceksimiz pencerenin sağ üst kösesindeki küçük ok a tıklayın ve yeni bir menü açılacak o menüden

"""""" load brushes """"""" yazan menüye tıklayın karsınıza daha onceden dedigim brushes klasörü gelecek oraya kopyalayıp yapıştırmış oldugunuz burush dosyasını bulun ve load butonuna tıklayın ve karsınıza büyük ihtimalle su sekilde bi uyarı gelecek.

eger burada ok butonuna tıklarsanız sadece ssecmiş oldugunuz brush türleri ekrana gelir.eger append derseniz elinizdeki mevcut brushların yanına ekler.şimdiden kolay gelsin inşllh açıklayıcı olmuştur

« YANITLA #9 : 12 Şubat 2008, 01:36:59 »
merhaba murat atasoy! çok tşkler açıklamanız için ben brus eklemeyi biliyordum fakat unuttum yüklemeye yüklemeye ben aydan tşkler:)

« YANITLA #10 : 12 Şubat 2008, 02:34:52 »
abr viewer diye bir program var google arayin bulursunuz
fircalari ps ye atmadan önizleme yapabilirsiniz bilginize

« YANITLA #11 : 25 Şubat 2008, 01:35:48 »
dediklerinin aynısını yaptım ama bende yapıstırdıgım dosya load brushes dedigimde görünmüor

« YANITLA #12 : 04 Nisan 2008, 16:20:21 »
PHOTOSHOP SİMGESİNE SAĞ TIKLA HEDEF BUL DE Presets KLASÖRÜNÜ AÇ Brushes'A KOPYALA

« YANITLA #13 : 07 Nisan 2008, 15:09:42 »
dediklerinin aynısını yaptım ama bende yapıstırdıgım dosya load brushes dedigimde görünmüor

yapıştırdıgın dosyanın uzantısına bak abr olması gerekir eger uzantı abr ise photosopu ac

brush secili iken sağ tıkla ver çizili olan bölüme bak eger load yaptıgında gelmiyosa ve dosya uzantısı abr ise secili alandada o brush ın adı yoksa benden bukadar .

yapabilcem biş yok. benim basımada gelmişti alttaki liste görünüyodu ama loadda görünmüyodu

« YANITLA #14 : 02 Temmuz 2008, 18:39:56 »