Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuDonanımBilgisayar Satın Alma Rehberi (Moderatör: bilalözdemir)Pentium 3 Bir Makinayı Ne Kadar Hızlandırırız
Sayfa: [1]
Pentium 3 Bir Makinayı Ne Kadar Hızlandırırız
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 04 Ağustos 2008, 19:11:42 »
Arkadaşlar Bende Pentium 3 512 SDRAM Yontma Taş Devrinden Kalma Bir Pc Bulunmakta Herkezin Kesesine Göre Derler Benımkısıde Boyle Napalım buna da şükür Gülümseme Sizinkiler 0-100 Km'ye 10 Saniyede Cıkıyosa Benımkısıde 0-20 Km 'ye 10 Saniyede Cıkıyor  Gibi Birşey. Sırıtan Biz Şimdi Bunu Oldugundan Daha Verimli Hale Nasıl Getirebiliriz  Ney..Yani Overlock'muduur nedir.Ondan...Önerilerinizi Bekliyorum..(Git Yeni Makına Al Diyen Olmasın Lütfen Elimdekini En İyi Şekilde Değerlendirmek İstiyorum )
« YANITLA #1 : 05 Ağustos 2008, 16:42:01 »
Admin Arkadaşlarım Kusura Bakmayın Sanırım Konuyu Yanlış Başlık Altına Açmışım..

Ee Bana Yardım edebilecek Olan Yokmu Hiç ?
« YANITLA #2 : 05 Ağustos 2008, 19:06:58 »
  • Light_Yagami
  • Destekçi Üye
  • **
  • Dinle ve Düşün
  • Nereden: C:\Windows\Regedit

• Konuları:8

•  
kardeş işlemci hızın kaç ve ram bellek hızın kaç.bunları yazsan cevap gelir diye düşünüyorum.
« YANITLA #3 : 13 Ekim 2008, 11:27:50 »
windows xp ise disk birleştirici yap ondan sonra çalıştıra msnconfig yaz başlangıc ayarlarından gereksiz olan programlarını iptal et sonra bilgisayarım özellikler gelişmiş performans  ayarlar görsel efekler var orda performansa ayarına tıkla.bu biraz daha bilgisayarı hızlandır ama en iyi yeni sistem veya güzel bi ram ihtiyacını karşıyabilir.
« YANITLA #4 : 14 Ekim 2008, 16:25:29 »
olay hızlandırmakta değil gelişien teknoloji ile uygulamalarda daha gelişmiş olduğundan zamana ayak uyduramayacaksın hiçbir şekilde adobe acrobat actığında bile kasar o sistem zamanının uygulamalrını bulup onlarla idare edersin ama artık pc fiyatlarıda çok ucuzladı (teknoloji satın alma anlamında) 300-400 tl arası ondan 10 kat hızlı bir pc ye sahip olursun kaldıkı taksıt yaptırırsan ayda 25-30 ytl ye işin içinden çıkarsın.Hatta programlama biliosan işletim sistemi bile yazarsın Gülümseme
« YANITLA #5 : 14 Ekim 2008, 20:35:37 »
Anakart markasını ve modelini yazarsanız size yardımcı olabilirim. Bildiğiniz gibi her parça anakart üzerine takılıyor veya anakartla bir şekilde bağlantısı var.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuDonanımBilgisayar Satın Alma Rehberi (Moderatör: bilalözdemir)Pentium 3 Bir Makinayı Ne Kadar Hızlandırırız
Bölüm atla: