Sayfa: 1 [2]
monitör
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #15 : 09 Mart 2007, 10:29:44 »
monıtorun kralı nokiadır ustune tanımam ama fıyatları cok ucuk. 2. sony 3. lg 4. samsung (phılıps, vestel,casper ve dıger bılımum oem monıtorler ) bence bes para etmez. suana kadar 1000in uzerinde monıtor sattıgımı varsayarsam %80 lg gerı kalanda samsung ve sony ıdı phılıps verdım bır ara musterıler hepsı gerı geldı vestele yaklasmadım bıle casper ıse zaten çinde imalat bence sonyden sasmayın derım...
« YANITLA #16 : 12 Mart 2007, 11:50:11 »
arkdaşlar bende samsung syncmaster 793s var..Ve evde soabyı yakalım mönütör dıııııııııt diye ötüyor az kasınca hop kitleniyor...Sanırım tüpten oluyor 1.5 yıl oldu böyle yapyıorsa vay haline..Onun içni samsung'un mönitör telefon da olsa önermiyorum...Ben yeni lcd bir mönitör almak istiyorum neyi öneriyorsunuz...Araştırdım philipsler güzel diyorlar bana şölye 400 milyona yakın alacabileceğim bir mönitör var mı arkadaşlar ?

\'\' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE \'\'
« YANITLA #17 : 13 Mart 2007, 23:53:02 »
yeni çıkan monitörler gözlere ne kadar duyarli
« YANITLA #18 : 13 Mart 2007, 23:58:16 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:972

•  
a
yeni çıkan monitörler gözlere ne kadar duyarli

ne kadar iyi olursa olsun zarar vermese desinlerde desinler. genede veriyor. Üzgün
benim gözlerime doktor bana asla bozulmaz diyordu. aradan grafikerlik mesleğine girdim aynı doktor bana gözlük takıca o bile isyan etti bilgissayara Üzgün kullandığım lacie monutor iyiydi ama genede gözleri bozuyor

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #19 : 27 Nisan 2007, 16:07:33 »
  • Fuat Şengül
  • Süper Üye
  • Çalışan Kişi Başarısız Olmaz...
  • Nereden: Samsun

• Konuları:135

•  
Arkadaşlar bana göre philips monitörler ile çok ii performans sağlayabilirsiniz.Neden böyle söylüyorum çünkü ben de 3-4 sene civarı philips 17" monitör kullanmıştım hiç te sorun yaşamadım...

| Fuat Şengül |
| Değerli ziyaretçimiz
www.satranckulubu.net
| Satranç Sitesi |
|Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi|
Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #20 : 29 Nisan 2007, 18:21:44 »
ARCELİK TAVSİYEMDİR ARKADAŞLAR TAŞ GİBİ MAŞALLAH
« YANITLA #21 : 06 Ağustos 2007, 14:49:46 »
Bende samsun syncmaster 793s var 1 yıl kullandım sonra ha bire kitliyordu makinayı açıyom dıııııııt ses yapoyıor kitliyor açıyom dıııııt kitliyor.Sonra bir baktım power suply düşükmüş daha önce yapmıyordu bu sorunu sonra power suply yükselttim şimdi birşey yok..Samsung 2 yıl oluyor işte sapa sağlam...Öneririm ama ekra titriyor az ömrünü yedim makinanın ama şuda var bende güdne ortalama 7-9 saat giriyorum Gülümseme

\'\' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE \'\'
« YANITLA #22 : 17 Kasım 2007, 20:04:14 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:557

•  
Ya ben Philips 170C kullanıyom,5ms ..çok memnunum,çok iyi.Tavsiye ederim.Ama genel bir soru vardır,Lcd monitorler grafik tasarımlar için uygun mudur diye  Ney Sizce ?
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2007, 20:05:49 Gönderen: endless »

TOHUM EK VERMEZSE TOPRAK UTANSIN!

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #23 : 19 Kasım 2007, 13:16:44 »
  • Sercinyo
  • Aktif Üye
  • işine bak..
  • Nereden: Samsun

• Konuları:15

•  
samsung syncmaster 206 BW 20" kullanıyorum çok güzel ve hatasız tevsiye edebilirim..
Sayfa: 1 [2]
Bölüm atla: