Sayfa: [1]
Casper Nivana???
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 01 Haziran 2006, 19:03:13 »
  • RenTun
  • Ziyaretçi
Bu yaz almayı düşünüyorum sizce oyunda ve yazılımda işime yarar mı?fiyatıda ii gibi  Medal of Honor, Half Life 2 gibi oyunları da kasmadan açar mı? Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #1 : 02 Haziran 2006, 11:49:15 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:160

•  
Laptop bilgisayarların oyun oynamak için ideal olmadığını söylemeliyim. Çalıştırır gibi görünse de aslında oyunlardan çok iyi verim alamayacağını sanıyorum. Konfigürasyonları o kadar da süper değil.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #2 : 12 Temmuz 2006, 12:07:45 »
Aslında siracel sana katılıyorum, ne biliyim günümüzde o kadar laptop la oyun oynayan insan görmediğimizden pek kullanışlı gelmiyor banada fakat sistem oldukça iyi fakat kullanmadığım için bende bu sistemi pek bir şey söyleyemiycem bunun sebebi de bir insan oyun başıına geçtiğinde yaklaşık 2 saat yada daha fazla bi sürede onun başında kalıyor bu da işlemcinin sürekli tam performans halinde çalışması demektir. bu dizüstü bunu ne derecede soğutabilir. Eğer üzerinde yapılmış olan testler varsa onları incelemeni öneririm
« YANITLA #3 : 15 Mayıs 2007, 11:38:17 »
  • taypa
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: adana

• Konuları:3

•  
loptoplar oyun oynamak için ideal değildir ama genede tercihi sana kalmış
casper nirvana genede düşünürsen bana ulaşabilirsin
çünkü kendi loptopumu satıyorum
caper nirvana markası
« YANITLA #4 : 15 Mayıs 2007, 18:13:02 »
  • Fuat Şengül
  • Süper Üye
  • Çalışan Kişi Başarısız Olmaz...
  • Nereden: Samsun

• Konuları:135

•  
Arkdaşım özellikleri ii gibi görünüyor fakat oyun konusun da diğer arkdaşlarımma katılıyorum oyun oynamak için Masaüstü almanı tavsiye ederim..

| Fuat Şengül |
| Değerli ziyaretçimiz
www.satranckulubu.net
| Satranç Sitesi |
|Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi|
Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #5 : 15 Temmuz 2007, 22:35:05 »
ben de casper nirvana kullanıyom şu an tüm oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum. Bunların tek sorunları ses sistemlerinin çok kötü olması başka herşeyinden gayet memnunum
« YANITLA #6 : 31 Mayıs 2008, 10:47:14 »
bende nırvana kullanıcısıyım ıslemcım celeron m olmasına ragmen gayet ıyı oyun oynuyorum tturkmen ses sistemı kotu demıssın hhack dıye bır program var yuklemenı tavsıye ederım sesı hp ve toshıbadan daha manyak verıyor
« YANITLA #7 : 14 Temmuz 2008, 14:27:18 »
Casper Nirvanalar güzel benim arkadışımda var half-life 2 orange box oyununu hiç kasmadan oynuyor medal of honoru bilemem.
« YANITLA #8 : 09 Ağustos 2008, 19:36:47 »
Değerli ziyaretçimiz
www.ebilgisayarstore.com
buraya bir bakın isterseniz casper larda en uygun fiyat ve seçenekler peşin fiyatına 12 taksit felan ben bayağı memnun kaldım
« YANITLA #9 : 09 Ağustos 2008, 20:02:07 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi
  • İmpossible is nothing..!
  • Nereden: Bilgisayarın derinliklerinden

• Konuları:105

•  
Nirvanalar iyidir. Gülümseme Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #10 : 09 Ağustos 2008, 20:41:27 »
Selam

Casper donanım olarak gayet iyi modeller sunuyor. Ancak satış ve satış sonrası destek konusunda hizmetlerini beğenmiyorum. Örneğin diğer markalar pek çok ek işlevsel programla beraber gelirken Casper ile sadece gerekli sürücüler geliyor. Ayrıca teknik servis konusunda yeterli bulmuyorum. Okulumda Casper Nirvana serisi bir laptop kullanıyorum. Performans konusunda sorun yaşamadım. Fakat kimi klavye tuşlarında tutukluk yaşadığım için birkaç tanesini söktüm ama "A" harfini geri takamadım:) Tuş takımı kalitesiz geldi bana. Performans olarak eşdeğer diğer markalardan düşük performans almazsınız. Fakat oyunlar sırasında oluşan ısınma masaüstü bilgisayarlardaki kadar hızlı atılamadığından her laptopta bir süre sonra bir miktar performans kaybı olacaktır.
« YANITLA #11 : 14 Ekim 2008, 08:43:06 »
masaüstü al 3 ay sonra başka oyun oynamak isticeksin ekran kartı yetersiz olcak degiştirmek isticeksin degiştiremicen  sen masaüstü al güzel işlemcili gün geçtikçe eklentiler yaparsın ve daha fazla kullanırsın 4 senelik bilgisayarla crysis cod4 oynayabiliorum :)ve artı laptoplarda 2 ay sonra batarya sorunu cıkıo bu seferde masaüstünden farkı kalmıo
« YANITLA #12 : 28 Ekim 2008, 08:24:53 »
oyun oynamak için güzel bir desktop almanızı tavsiye ederim çünkü oyun sektöre hızlı ilerliyor bununla birlikte de grafik sektörü ileride ekran kartınızı yeterli olmayacaktır.

3 Günlük Dünya...
Hayatta Risk Almaz, Mücadele Etmez, Kendini Geliştirmezsen; Herzaman Kaybedenlerden Olursun...

Not: Bilgisayar Teknik Destek, Donanım ve Office Uygulamalarında Yardımcı olabilirim.

Özelden Yardım edemiyorum forumdan yardımcı olabilirim...
Sayfa: [1]
Bölüm atla: