Sayfa: 1 [2] 3
Windows 7'den Resimler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #15 : 29 Mayıs 2008, 17:52:54 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi
  • İmpossible is nothing..!
  • Nereden: Bilgisayarın derinliklerinden

• Konuları:131

•  
Siz merak etmeyin, dediğim gibi sorunlar ortadan kalkacaktır Windows 7 ile. Göz kırpan Bedavaya çalışmıyorlar ama Dünyada bilgisayar denildiğinde onunla beraber akla gelen ikinci şeyide onlar üretip geliştiriyorlar. Göz kırpan
Hemşo ben kısaca şöyle diyorum bilgisayar=microsoft=gelecek Karizmatik

Aynen öyle hemşo. Kahkaha

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #16 : 29 Mayıs 2008, 17:56:32 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi

•  
Siz merak etmeyin, dediğim gibi sorunlar ortadan kalkacaktır Windows 7 ile. Göz kırpan Bedavaya çalışmıyorlar ama Dünyada bilgisayar denildiğinde onunla beraber akla gelen ikinci şeyide onlar üretip geliştiriyorlar. Göz kırpan

Murat sen benden yana mısın Bill Gates'ten yana mısın?? Murat bir çıksın piyasa bakalım sorunlar halledilmiş olacak mı? Çok iddalı konuşuyon sorunlar halledilecek,merak etmeyin diye..Yoksa bilmediğimiz, bizden gizli gizli  windows ekibine mi katıldın  Sırıtan  Sırıtan  Sırıtan

Kahkaha Yok öyle birşey olsa sizden niye gizlim, ama açık konuşmamda hak buluyorum 2010'da beni daha iyi anlayacaksın, hemşomun dediği gibi bilgisayar = Microsoft = gelecek. Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #17 : 29 Mayıs 2008, 18:00:10 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:445

•  
şahane enfes iğrenç güzel
« YANITLA #18 : 29 Mayıs 2008, 18:03:13 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • --->TÜRKİYE<---
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:585

•  
Murat bakıyom da hemşonla bulmuşsunuz birbirinizi...Ablanı bir tarafa ittin yani hemşonu görünce  Sırıtan hmmmm.... Sırıtan  Sırıtan zuhahaha

TOHUM EK VERMEZSE TOPRAK UTANSIN!

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #19 : 29 Mayıs 2008, 18:05:31 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi

•  
Hemşo tam kafa dengi ya, gerçi tam tanışmak kısmet olmadı ama. Kahkaha Doğma büyüme mi Antep Hemşo?

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #20 : 29 Mayıs 2008, 19:32:30 »
  • Directx10
  • Bilgin Üye
  • Bak Neler Mümkünmüş !
  • Nereden: Alanya / ANTALYA

• Konuları:51

•  
1.si Windowsu eleştirenlere kalksında kendisi yapsın demek istiyorum  Sırıtan

2.si Vistanın arasürüm olduğunu unutmamak gerek xp artık bazı şeylere cevap vermez hale gelmişti arkadaşlar 2002 de çıktı biliyorsunuz.. Vistaya yetiştirilemeyen özellikler w7 yada diğer adı ile vienna'ya eklendi. Benimde aldığım duyumlar 2009 un son çeyreği gelebilirmiş ancak kesin tarih 2010 ve 12 arası

3.sü Meyve veren ağaç hep taşlanıyor ne yazıkki ms de buna kurban gidiyor bir nevi Windows xp nin bile mac os x leopard ve linux tan daha güvenli olduğu ıspatlandı ancak azını açan bu konuda windowsu kötülüyor. Niye ? çekememezlik , acemilik , vs

4. sü Windows gibi işletim sistemi yok bence renkler ve zevkler tartışılmaz  Sırıtan

Değerli ziyaretçimiz

Lanet Olsun İçimdeki Bu Photoshop Sevgisine
« YANITLA #21 : 29 Mayıs 2008, 19:57:43 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • --->TÜRKİYE<---

•  
Directx 10 herkes istediği gibi eleştirebilir ,ben de başkası da windows kullanıcısı sonuçta...Eleştiriler onları kötülemekten ziyade daha iyisini yapsınlar,zaten fazla para kazanıyorlar,çok daha fazlasını kazanırlar.Kalkıpta yapmam benim işim değil ayrıca ne de windosw yada başka bir işletim sisteminde çalışan elemanım. Sırıtan  Sırıtan  hani öyle birşey olsa Kahkaha zuhaha..Siz sorun yaşamayabilirsiniz,birde sorun yaşanların gözünden olaya bakın.
Bizde eleştirdikte Windowsu yerin dibine sokmadık,ayrıva bir windows kullanıcısyım zaten,Vista da yaşanan sıkıntıların herkes farkında.
Bu sıralar bir Sp3 yüzünden çoğu zamanım pc başında geçti gereksiz yere Kahkaha Hala da yaşattığı sorunlar bitmedi.
Windowsa genel olarak lafım yok,zaten kullanımından anlaşılıyor ne kadar geniş kapsamlı olduğu...
Galiba Bill Gates'le anlaşmanız var bu kadar savunduğunuza göre  Sırıtan  Sırıtan zuhaha...

YA arkadaşlar,her ne lursa olsun biz bu işletim sistemini kullanıyoruz,sorunlar illaki yaşayacaz, Kahkaha Ama önceden,görmediğimiz ve kullanmadığımız birşey hakkında çok iyi yada sorunlar halledildi diyemeyiz.Bu mantıkla hareket etmek  yanlış bana göre..
Evet "renkler ve zevkler tartışılmaz"....Herkesin düşüncesi farklıdır.Burda Microsoft karalama kampanyası yapmıyoruz  Sırıtan  Sırıtan
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2008, 20:05:54 Gönderen: endless »

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #22 : 29 Mayıs 2008, 20:00:47 »
  • Directx10
  • Bilgin Üye
  • Bak Neler Mümkünmüş !

•  
Bide size şöyle bir yazı sunmak istiyorum hoodly çevirmiş bu yazıyı
Microrsoftun çöküşüne dair 7 büyük sebep

1. Şirket modeli çıkmazda.
Microsoft'un işe başladığı 1980 yılında, yazılımları bir ürün olarak pazarlamak muğlak bir fikirdi. Bilgisayarlar kabuklarından çıkıyorlardı ve insanlar oyun kasetleri almaya başlamışlardı ama nedense 1980'lerde yazılım çok ucuzdu. Sonra "Micro-soft" küçük bir belleğin içinde BASIC yorumlayıcısı ile çıkageldi. Bir şekilde tutulmayı becerdi.
Şimdi, 2007 yılında, özgür yazılımlar sayesinde yazılımın ürün olarak nitelendirilmesi ortadan kalkıyor. Bugün önemli olan, sağlanan servis ve yardım ama Değerli ziyaretçimiz
bunlar
Microsoft'un karşılaşmaya hazır olmadığı konular.

2. Web 2.0'da çakıldılar.
Teknoloji piyasasında ki bir diğer alternatif ise heycanlandırıcı web uygulamaları. İstediğiniz her türlü programı web tarayıcınızla indirip, kurabildiğiniz şu zamanlarda işletim sistemleri web tarayıcınızı çalıştırmak için gereken bir destek olarak kalıyor sadece. Hatta tarayıcınız içerisinde çalışan işletim sistemleri(Değerli ziyaretçimiz
biri
,Değerli ziyaretçimiz
diğeri
) bile var. Mamafih, Microsoft sadece Internet Explorer ile uğraştı ve Değerli ziyaretçimiz
şurada
IE6'nin neden ölmesi gerektiğini öğrenebilirsiniz.

3. Dostları tükeniyor.
İlk olarak Amerika ve Avrupa'da bir çok güven karşıtı davalarla yargılandılar ve Değerli ziyaretçimiz
130 dava
ile 9 milyar dolar kaybettiler. Eski dostları IBM, Değerli ziyaretçimiz
burada
da görebileceğiniz gibi Linux'u daha değerli görüyor. Sonra Sun, Apple, Google ve Oracle, Linux'u özgür yazılım konusunda desteklemeye başladı. Adobe bile Microsoft programlarıyla savaş halinde gözüküyor. İsterseniz Değerli ziyaretçimiz
buradan[/color]
okuyun.

4. Para getiren sadece iki olayı var
.
Masaüstü ve ofis programlarındaki hakimiyetiyle iyi görünmesi kolay ama bu kadar işte, Windows ve Office'den başka bir şeyleri yok. Microsoft'un diğer ürünlerini düşünsenize... Zune, Ipod karşısında ne yapabildi? Kaç kişi Microsoft Surface aldı ya da kopyaladı? Web sunucuları? İmkansız, Apache o kapıyı bırakmaz işte Değerli ziyaretçimiz
ankete bakın
. Tamam, peki Xbox ne oldu? 4 milyar dolar kabettirdi ve artmaya devam ediyor.
Bu noktada Microsoft'un işletim sistemine ve ofisine yapışması lazım çünkü ne zaman yeni pazara adım atsalar ağızlarının payını alıyorlar.

5. İnsanlar Vista'dan nefret ediyor.
Windows ME gibi berbat bir sistemden bile Değerli ziyaretçimiz
bu kadar çok
nefret eden olmamıştı.

6. Borsa değerleri artık artmıyor.
Bu hafta için değil, son yedi yıl için düşüşte. Bu Değerli ziyaretçimiz
tablo
çok açıkça gösteriyor. 2000'e kadar artan grafik bir anda düşmeye başlıyor. Bir zamanların en karlı yatırımıydı ve şimdi düştüğü hallere bakın.

7. Bilgisayar üreticileri de sırt çeviriyorlar.
Küçük işletmeler Linux seçenekleri sunuyorlardı ama Dell gibi bir devin Ubuntu satmaya başlaması önemli bir işaret. HP'de bu kervana katıldı.

Kaynaklar Değerli ziyaretçimiz
burası
ve tabikide Değerli ziyaretçimiz
burası
Gülümseme

Bunları okudukça insanın içi kararıyor doğrusu ancak sadece kötü kısa bir dönemmde yazılmış bir yazı yazıyı yazan rea moar sağlam bir kaynak ancak yukarıdaki çeviri ama linklerde de görürseniz artık anketlerin ve istatisliklerin yavaş yavaş ms nin lehine gittiğinide görürsünüz
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2008, 20:13:08 Gönderen: directx10 »

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #23 : 29 Mayıs 2008, 20:02:40 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Hemşo artık endless dan alıntı yapmıyorum . Hıh! kendim üretiyorum mesajlarımı ben 6 yıldır antepdeyim burada Gaziantep Üni. Yabancı Diller bölümünde okudum ve yerleştim. Lahmacunundan mı baklavasındamıdır nedir Gülümseme Yani ötle işte staj yaptığım okulda Antep Lisesi orada dersine girmedimse sorun yok kolay gelsin. Karizmatik

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #24 : 29 Mayıs 2008, 20:09:46 »
  • Directx10
  • Bilgin Üye
  • Bak Neler Mümkünmüş !

•  
Directx 10 herkes istediği gibi eleştirebilir ,ben de başkası da windows kullanıcısı sonuçta...Eleştiriler onları kötülemekten ziyade daha iyisini yapsınlar,zaten fazla para kazanıyorlar,çok daha fazlasını kazanırlar.Kalkıpta yapmam benim işim değil ayrıca ne de windosw yada başka bir işletim sisteminde çalışan elemanım. Sırıtan  Sırıtan  hani öyle birşey olsa Kahkaha zuhaha..Siz sorun yaşamayabilirsiniz,birde sorun yaşanların gözünden olaya bakın.
Bizde eleştirdikte Windowsu yerin dibine sokmadık,ayrıva bir windows kullanıcısyım zaten,Vista da yaşanan sıkıntıların herkes farkında.
Bu sıralar bir Sp3 yüzünden çoğu zamanım pc başında geçti gereksiz yere Kahkaha Hala da yaşattığı sorunlar bitmedi.
Windowsa genel olarak lafım yok,zaten kullanımından anlaşılıyor ne kadar geniş kapsamlı olduğu...
Galiba Bill Gates'le anlaşmanız var bu kadar savunduğunuza göre  Sırıtan  Sırıtan zuhaha...

YA arkadaşlar,her ne lursa olsun biz bu işletim sistemini kullanıyoruz,sorunlar illaki yaşayacaz, Kahkaha Ama önceden,görmediğimiz ve kullanmadığımız birşey hakkında çok iyi yada sorunlar halledildi diyemeyiz.Bu mantıkla hareket etmek  yanlış bana göre..
Evet "renkler ve zevkler tartışılmaz"....Herkesin düşüncesi farklıdır.Burda Microsoft karalama kampanyası yapmıyoruz  Sırıtan  Sırıtan
Ben gördüğümü konuşurum  Sırıtan deneyimli bir xp/vista kullanıcısı olarak sorunlar heryerde yaşanıyor arkadaşlar gülü seven dikenine katlanıcak Ya bilgisayarım '' hata raporu oluşturulurken bir hata oluştu '' diye hata bile verdi xp işletim sistemim. ben sesimim çıkarıyormuyum  Sırıtan

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #25 : 29 Mayıs 2008, 20:15:30 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi

•  
Hemşo artık endless dan alıntı yapmıyorum . Hıh! kendim üretiyorum mesajlarımı ben 6 yıldır antepdeyim burada Gaziantep Üni. Yabancı Diller bölümünde okudum ve yerleştim. Lahmacunundan mı baklavasındamıdır nedir Gülümseme Yani ötle işte staj yaptığım okulda Antep Lisesi orada dersine girmedimse sorun yok kolay gelsin. Karizmatik

Memnun oldum hemşo ben de oldum olalı Gaziantep'liyim, baklava olsun lahmacun olsun çeşitli antep tatlarından vazgeçmem, hem de üniversite tarafında bulunmuşsun komşuyuz desene. Gülümseme

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #26 : 29 Mayıs 2008, 20:16:54 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Yine orda oturuom Gülümseme 500 Evler malum bılırsın kıyak semtlerınden Kilis manzaralı Gülümseme Endless a sole kıskanmasın  Dil çıkaran

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #27 : 29 Mayıs 2008, 20:22:43 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • --->TÜRKİYE<---

•  
gülü seven dikenine katlanıcak Ya bilgisayarım '' hata raporu oluşturulurken bir hata oluştu '' diye hata bile verdi xp işletim sistemim. ben sesimim çıkarıyormuyum  Sırıtan

Sırıtan  Kahkaha  Kahkaha

Bu arada Anubis,arkadaştan alıntı yaptım,çünkü aynısını üretme yada aynı sorunu yaşama şansım yok  Sırıtan  Sırıtan  Sırıtan Üretici olmak böyle birşey değil  Dil çıkaran Sen de rahat ol!!!!!!  Karizmatik  Karizmatik Karizmatik her neyse..

Directx , haklı olabilirsin,gülü seven dikenine katlanır yada gülü sevmesek de dikenine katlanacağız.Windowsu bırakmak pek mümkün değil.Ama pardusumuz var ve kullanıcısı çok az,tüm türkiye olarak kullandığımız işletim sistemi yada sistemimiz windows...Bazı ülkeler Antiwindowscu ,windows karşıtılar ve onun yerine genel işletim sistemi olarak yada microsofta tepki olarak Linux kullanıyorlar, bilgisayar hocam da bu konudan bahsetmişti Gülümseme
 her neyse biz bu kadar yazmaya tartışmaya rağmen gene windowsa devam edecez Kahkaha
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2008, 20:24:23 Gönderen: endless »

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #28 : 29 Mayıs 2008, 20:25:10 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi

•  
Yine orda oturuom Gülümseme 500 Evler malum bılırsın kıyak semtlerınden Kilis manzaralı Gülümseme Endless a sole kıskanmasın  Dil çıkaran

Bir de İ.M.K.B nin oralarda filan oturuyosan iyimiş. Kahkaha

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #29 : 29 Mayıs 2008, 20:26:49 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • --->TÜRKİYE<---

•  
Bu arada biz windows ve diğer işletim sisteminden tartışırken, Murat ve Anubis'te başka muhabbetten gidiyorlar Kahkaha zuhaha

Anubis kıskanmam,bende Deniz manzaralı, yeşilliklii bir yerde oturuyorum....  Sırıtan  Sırıtan
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2008, 20:32:34 Gönderen: endless »

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Sayfa: 1 [2] 3
Bölüm atla: