Sayfa: 1 [2]
Autocad öğrenmek isteyen!!!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #15 : 13 Aralık 2007, 14:40:02 »
autocad Öğrenmeye başlamadan önce Herkezin Temel Teknik Resim Dersini İyi Bilmesi Gerekiyor .. Ölçüleri Birimleri Hatta Darie Üçgeni Dikdörtgenin , Çokgenin ne olduğunu iyice kavramalısınızki ondan sonra autocad rahatça öğrenebilirsiniz ben 2 haftada öğrendim autocad ama temel teknik resmim vardı 3 Boyutun Perspektifin ne olduğunu iyi biliyordum herşey proğram değil arkadaşlar evet illakide ama bir yerden başlayacaksanız Temel teknik Resim konusunu iyi bilmeniz gerekir isteyen olursa deküman atabilirim.

Çıkarın T cetvelleri yoksada alın 30°45°60° Gönyeleri Gidin kendinize  Teknik Resim Çantası alın herşeyin Temelinden başlayın Temelini kurmadığınız hiç birşeyin üzerine çıkamassınız Zira Merdiveniniz Yok  Göz kırpan
« YANITLA #16 : 16 Ocak 2008, 19:53:35 »
mrb ben birçok vectörel çizim programı kullanıyorum ve teknik olarak alt yapım iyi autocad te projeleri okuyup ölçeklendirip üzerinde oynama yapabiliyorum ben şu an coreldraw kullanıyorum autocad programını ilerletmek istiyorum. tavsiyenizi yazarsanız sevinirim. 2006 pusula yayınları kitabından faydalanıyorum
« YANITLA #17 : 16 Ocak 2008, 20:32:36 »
  • hakanhkn
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:201

•  
autocad öğrenenlere ve bu işte olanlara tavsiyem ilk önce bir
''TEKNİK RESİM'' hakkında iyice öğrenme ve uygulama yapmaları. Gülümseme Göz kırpan
Sonra Autocad 'e  başlamaları. Gülümseme Göz kırpan
(Nacizane bir tavsiye-ne kadar bu proğramla çok ilglenmesemde)

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #18 : 30 Ocak 2008, 11:22:59 »
arkadaşlar araştırma yaparken karşılaştım... kendim ilgilemiyorum ama ilgilenenlere yardımı dokunur diyerek sizlere veriyorum... Değerli ziyaretçimiz
tıklayın

PAYLAŞIMIN İÇİN TŞK
« YANITLA #19 : 26 Haziran 2008, 02:44:49 »
Değerli ziyaretçimiz
www.autocadokulu.com
adresi güzel bi adres yeterli döküman var ancak bazı sorulara cevap aramak adına çok güzel bir site.
« YANITLA #20 : 05 Temmuz 2008, 19:46:17 »
paylaşımın içim teşekkürler
« YANITLA #21 : 21 Ağustos 2008, 18:07:46 »
teşekkürler
« YANITLA #22 : 23 Ağustos 2008, 12:48:08 »
 Göz kırpan paylasım için tesekkurler ya zor mu bu autocadi ogrenmek maden 1. sınıf ogrencısı oldum Kahkaha cewap atarmısın
« YANITLA #23 : 13 Eylül 2008, 02:26:49 »
Merhabalar, ankara'da autocad ve diğer teknik programların kursunu almak isteyen arkadaşlar Değerli ziyaretçimiz
www.vektorelbilisim.com
ve Değerli ziyaretçimiz
www.autocadkursu.net
ide araştırabilirler.
Sayfa: 1 [2]
Bölüm atla: