Sayfa: [1]
PLOT AYARLARI
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 31 Temmuz 2007, 23:31:16 »
rulo kağıda siyah beyaz çıktı almak için plot ayarlarını tüm detayları ile ilgili bir döküman varmı. aslında benim sorunum şu: diyelim 6m. uzunluğundaki bir çizimi düzgün çizmiyor,yazılar ve çizgiler özellikle eğik çizgiler bozuk çıkıyor, ama aynı çizimin 1.5- 2 m. lik kısmını çizdirirsem düzgün çiziyor. konfigürasyonlamı ile ilgili anlayamadım. bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
« YANITLA #1 : 01 Ağustos 2007, 21:34:30 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:921

•  
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız buraya bir bakarmısın

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #2 : 01 Ağustos 2007, 22:50:00 »
fatih arkadaş, konuyu okudum faydalı oldu benim içim ama benim sorunuma çare olmadı. ploter'ın belleği ile ilgili olabilirmi acaba.
« YANITLA #3 : 01 Ağustos 2007, 22:58:09 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:921

•  
anladım. autocadi bilen bir arkadaş arıyorum uzun zamandır. sitemize yardımcı olsun diye. bilsem yanıtlardım.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #4 : 02 Ağustos 2007, 21:02:00 »
yinede teşekkür ederim ilgin için
« YANITLA #5 : 23 Ağustos 2007, 16:52:59 »
 pLotter ayarLArından kaynakLanıyordur özeLLİkLe autocadLE yapıLAn bir çizimi son çıkan A1 A0 tarzı pLotterLar sorunLu yapıyor
tavsiyem team center gibi bir programLA onu resim formatına getirerek çıktı aLmayı denemendir
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2007, 22:34:33 Gönderen: fatih »
« YANITLA #6 : 23 Ağustos 2007, 22:19:18 »
eylül arkadaş uyarıların için teşekkür ederim.
Sayfa: [1]
Bölüm atla: