Sayfa: [1]
Ozalitte AutoCAD
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 05 Ekim 2005, 23:28:16 »
  • drejmustafa
  • Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar...

Benim çalıştığım yere Ozalit makinesi alınıyor ve bu makineden getirilen projeleri AutoCAd yardımı ile dökmek bana kaldı. Acaba bana bu konuda yardımcı olabilecekler varmı?

Not:   Bu konuda acilen ve detaylı yardıma ihtiyacım var.

teşekkürler...
« YANITLA #1 : 28 Ekim 2005, 23:53:34 »
hocam bence evham yapma ozaliti veren firma eğitim verecektir.Neticede o da bitür yazıcı değilmi?Hadi kolay gelsin
« YANITLA #2 : 29 Ekim 2005, 15:41:46 »
  • Anonymous
  • Ziyaretçi
Evet neticede o da birtür yazıcı da sorun grelen projeleri AutoCAD'e düzenlemek ve onları müşterinin isteği doğrultusunda çıkarmak vs... Yani benim derdim makina ile değil temelde AutoCAD kısmında, anlatabiliyormuyum...

Ama cevabın ( dolayısı ile ilgin ) için sağol...
« YANITLA #3 : 03 Mart 2006, 06:50:21 »
ana sayfada yazılı dersler bölümünde sana şimdilik yardımcı olacak bilgiler var yazılıdersler butonundan auto cad i seçersen ordan ulaşabilirsin ama bunla kalmasın devemını getir bizlerde oraya daha yeni şeyler eklemeye çalışıcaz sıkı çalışmalısın sanırım zamanın kısıtlı HADİ KOLAY GELSİN...

DolunAY
« YANITLA #4 : 20 Kasım 2006, 01:18:34 »
sevgili arkadaslar merhaba kendi yaptıgımız blokları nasıl siliyoruz ya da kayıt yerini nasil değiştiriyoruz. 2004 kullanıcısıyım
« YANITLA #5 : 04 Şubat 2007, 12:14:14 »
  • vastar
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: antalya

• Konuları:6

•  
bak dostum senin derdın elindeki çizimleri yazıcıdan çktı almak için düzenlemek sanırım bunu yapman için auto cad açılırken şu şekil bir pencere gelir orda istediğin kağıt ayarını ayarla sonra ilerle şu şekil:

sonra F7 tuşuna bas . Sonra resimde gösterdiğimi yap

bunu da yaptıktan sonra şöyle bir ekran gelcek karşına

buradada noktalı yer senın kağıdın oraya yerleştirceksin çizimlerini.
« Son Düzenleme: 12 Mart 2007, 09:33:22 Gönderen: Siracel »

üniversitede ne yaparsanız yapın hayal gücü yüksek bi programlama hocasına denk gelmeyınn kendimden biliyom neler çektimi ...
« YANITLA #6 : 12 Mart 2007, 09:19:39 »
photoshop  flaş  dreameveaver kısaca ne işe yararlar
« YANITLA #7 : 12 Mart 2007, 09:35:30 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:161

•  
Photoshop: Resimler üzerinde aklınıza gelebilecek hertür değişiklik, düzenleme, ekleme, çıkarma, web tasarımı....
Flash: Çok az yer tutan hareketli siteler, bu siteler içinde filmler çalıştırabilme, interaktif çalışmalar....
Dreamweaver: Bir web sitesini düzenlemek, hazırlamak içindir...

Ancak bundan sonraki sorularınızı ilgili konuda sormanızı öneririm. Çünkü soruyu sorduğunuz konu hiç alakası olmayan bir başlık içeriyor: "Ozalitte AutoCAD".

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #8 : 25 Eylül 2007, 13:13:36 »
EMEĞİNE SAĞLIK  HEWAL
Sayfa: [1]
Bölüm atla: