Sayfa: [1]
3d örneği
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 03 Şubat 2007, 03:44:15 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
3 boyutlu model oluşturmak için kendi portresini kullanan bu arkadaş güzel bir çalışma çıkarmış. 3D'ciler için iyi bir örnek... Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #1 : 08 Mart 2007, 18:18:24 »
  • Gursel
  • Yeni Üye
  • *
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:0

•  
guzel yapmıs ama  sag ol kardesim
« YANITLA #2 : 13 Mart 2007, 21:38:19 »
  • vastar
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: antalya

• Konuları:6

•  
Çok etkileyici ama bu çizimleri oturmus eliyle mi çizmiş yoksa özel aletler mi kullanmış acaba yani şunu demek istediım hani bilgisayar oyunu yaparken bir insanın belirli bölgelerine vericiler yerleştirilir ve o insan hareket edince bu veriler bilgisayara simulasyon olarak aktarılır ya bunu kastettim adam suratına vericiler mi yerleştirmiş yoksa aynanın karsısına geçmiş de çizmiş  mi?   Ney   Ney   Ney

üniversitede ne yaparsanız yapın hayal gücü yüksek bi programlama hocasına denk gelmeyınn kendimden biliyom neler çektimi ...
« YANITLA #3 : 13 Mart 2007, 21:45:06 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
beim bir arkadaşım var . bunları tablet denen makinayla çiziyor Gülümseme o zaten normal değil ben biliyorum Kahkaha  benim kanım bilgisayarda çizilmiş

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #4 : 16 Mayıs 2007, 13:55:52 »
güzelsin.... çizimlerinde öyle
« YANITLA #5 : 16 Mayıs 2007, 16:59:16 »
  • Fuat Şengül
  • Bölüm Sorumlusu
  • Çalışan Kişi Başarısız Olmaz...
  • Nereden: Samsun

• Konuları:139

•  
Güzel örneklerin bulunduğu bir site paylaşım için tşk...

| Fuat Şengül |
| Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
www.satranckulubu.net
| Satranç Sitesi |
« YANITLA #6 : 06 Ekim 2007, 11:56:46 »
  • Cash Flow
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: aynı gezegendeniz merak yok

• Konuları:1

•  
guzel calısmalar ama Auto Cad i ben sadece makınacılar kullanıo sanıodm bılgm olms oldu Tsk.
« YANITLA #7 : 26 Ekim 2007, 20:01:59 »
arkadaşlar ben makina-imalat sektöründeyim.bu tür yüzey işlemlerini sıkça kullanırız...parça özelliklerine göre,bazen laser yüzey tarayıcı,bazen de temaslı prob aleti ile,yüzey birebir olarak programa aktarılır...(gerçek ölçüler de dahil)  bunlar;solid works,topsolid,unigrafics,smarton,catia vs gibi gelişmiş cad-cam programlarıdır..ancak çok iyi bir cad uzmanı bu tür modelleri hiç bir araç kullanmadan sadece programda da çizebilir..
Sayfa: [1]
Bölüm atla: