Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlashActionScript (Moderatör: ttyaman)Action script 2.0 öğreneceğim e-book
Sayfa: [1]
Action script 2.0 öğreneceğim e-book
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 23 Mayıs 2008, 19:43:55 »
  • kanaat
  • Yeni Üye
  • *
  • Nereden: izmir

• Konuları:2

•  
Arkadaşlar 1 aydır flash üzerinde kendimi geliştiriyorum ve bu kadar zevkli konulara el attığım için ve bu siteyi bularak çok sevindim sanalkurs.netin tüm yazarlarına çok teşekkür ederim. ayrıca bu forumdaki bilgi paylaşımlarını yapanlara.

Ben flash'ı öğrendim daha doğrusu öğrenmeye çalışıyorum Sırıtan..Action Script için türkçe kaynak az gotolearn gibi yabancı sitelerden videolu eğitimlere bakıyorum ama ben normal programlamadaki gibi
Oturup tüm action scrip 2.0 daki tüm Fonksiyonları öğrenmek vs. istediğmi yapmak vs. şeyleri kendim yapmak istiyorum yani gidip bir cismi mause ile taşımayı sitelerden bulduğum kodlarla yapmak yerine kendim yapmak istiyorum.ve şimdilik normal kitap yerine e-book arıyorum yani o kitapda hangi kodun ne işe yaradığı fonksiyonlar vs. şeyler olcak acaba varsa link yada site önerbilirmisiniz.

tekrardan sitedeki tüm yazarlara sevgi ve saygılarımla

999
« YANITLA #1 : 25 Mayıs 2008, 01:30:27 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

• Konuları:95

•  
Forumda e-book bölümünde as2, as3 ve flash programı hakkında indirebileceğin  Türkçe, İngilizce kitaplar ve dökümanlar var. Öğrenmek istiyorsan üşenmeden en basit komutlardan ve sınıflardan başla. İnternet deki videoları izleyerek pek öğrenmen mümkün değil. Ancak öğrendikten sonra hayal gücünü çalıştırmakta yardımcı olur. Dediğin sitelerdeki videoları izleyipte gördüğü en mükemmel kodu kopyala yapıştır yapanlar arasında, en basit "trace" komutunun bile ne işe yaradığını bilmeyenler var. Action Script de veya başka bir dilde başarı sağlamanın en önemli yolu birincisi istemek, ikincisi hayal gücünü iyi kullanmak üçüncüsü kod yazarken sadece klavye kullanmak.  Gülümseme

Forumda bununla ilgili hertürlü sorununu ve öğrendiklerini paylaşabilirsin.
« YANITLA #2 : 25 Mayıs 2008, 09:38:33 »
  • kanaat
  • Yeni Üye
  • *
  • Nereden: izmir

• Konuları:2

•  
Forumda e-book bölümünde as2, as3 ve flash programı hakkında indirebileceğin  Türkçe, İngilizce kitaplar ve dökümanlar var. Öğrenmek istiyorsan üşenmeden en basit komutlardan ve sınıflardan başla. İnternet deki videoları izleyerek pek öğrenmen mümkün değil. Ancak öğrendikten sonra hayal gücünü çalıştırmakta yardımcı olur. Dediğin sitelerdeki videoları izleyipte gördüğü en mükemmel kodu kopyala yapıştır yapanlar arasında, en basit "trace" komutunun bile ne işe yaradığını bilmeyenler var. Action Script de veya başka bir dilde başarı sağlamanın en önemli yolu birincisi istemek, ikincisi hayal gücünü iyi kullanmak üçüncüsü kod yazarken sadece klavye kullanmak.  Gülümseme

Forumda bununla ilgili hertürlü sorununu ve öğrendiklerini paylaşabilirsin.
hocam çok haklısınız çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.Böyle bir yere rastladığım için çok şanslı hissediyorum kendimi. Öpücük Sırıtan

999
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarFlashActionScript (Moderatör: ttyaman)Action script 2.0 öğreneceğim e-book
Bölüm atla: